samo prirodno

Nives Celzijus pokazala kako izgleda bez fotošopa, no pozornost su ukrale obline koje je jedva obuzdala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je objavila svoju neuređenu fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju s hrvatskom šahovnicom.

Nives Celzijus na Instagramu je objavila galeriju svojih fotografija, kojima je u komentarima potaknula raspravu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Takvu te najviše volimo" Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

Pozirala je u minijaturnom bikiniju s uzorkom hrvatske šahovnice koji je jedva obuzdao njezine obline, a fotku je provukla kroz filtere te je upitala pratitelje je li im ljepša prirodna ili fotošopirana.

"Kaže mi frendica kako su u njenoj redakciji radili istraživanje i da publika više voli nerealne fotke! Ideal ljepote su faceappane face, a sirove fotke i prirodna ljepota su totalno out. Čak ni uklanjanje prištića, borica i sl. nepravilnosti na koži više nisu dovoljan angažman ako želite zadovoljiti ukus mase. Samo #faceapp na najjače! Recite mi da to nije istina. Koju fotku bi vi najradije gledali na feedu?" napisala je, a mnogi su se složili da je najljepša na prvoj, koju nije uredila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Ti si prirodno lijepa i neodoljiva prava žena", "Baš si seksi", "Divna ženo", "Bomba", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila, a objava je skupila i više od 20 tisuća lajkova.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme +4 Marko Petrić, Valentina Walme Celebrity Talentirana ljepotica i naš glumac prvo su skrivali da su u vezi, a sad su usred hit-emisije javno izmijenili poljubac pred kamerama!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mirella Holy Mirela Holy Mirela Holy (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mirela Holy Celebrity Mirela Holy kakvu još nismo vidjeli: Riješila se svojeg zaštitnog znaka i iznenadila novim imidžom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene