Što kažete na ovo?

Na prvi pogled tako jednostavna fotografija, ali ipak je to Nives, mora ona malo začiniti stvari

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je objavila novu fotografiju na kojoj je istaknula dekolte i otkrila koliko voli ovo zimsko vrijeme.

Pjevačica i spisateljica koju smo gledali i u žiriju showa "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus uživa u ovom zimskom razdoblju, a čini se kako joj ne smetaju ni niske temperature koje ovih dana bilježimo u Lijepoj Našoj.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Barem ako je tako suditi prema najnovijoj fotografiji koju je 39-godišnja Nives objavila na svom Instagramu, a na kojoj se u prvom planu nalazi njezin bogati dekolte, dok na sebi ima samo bijelu vesticu ispod koje se nazire grudnjak.

"U iščekivanju", napisala je Nives uz fotografiju i emotikon pahuljice snijega.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

U kratkom roku dobila je niz komplimenata u komentarima, a obožavatelji se ponovno ne mogu nadiviti njezinoj ljepoti, a neki nisu odoljeli poručiti joj da im se javi.

"Lijepa i zgodna, srce moje lijepo, daj mi se javi", "Obožavam te, Nives. Lud sam za tobom", "Ti si seksi cura", "Izgledaš sjajno", "Ljepotica moja", "Stajling savršen, Nives, izgledaš kao anđeo", dio je poruka koje je dobila u komentarima.

Nives je nedavno svoje pratitelje počastila izdanjem u dugom svjetlucavom kombinezonu ispod kojeg nije nosila baš ništa, pa je bilo teško skinuti pogled s njezinih oblina.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) +0 Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Godinama se borila s viškom kilograma i bila žrtva odbijanja, a sada se ponosno šeće s nikad tanjim strukom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene