pohvalama nema kraja!

Zanosne obline Nives Celzijus pale su u drugi plan zbog jednog detalja kojim je očarala pratitelje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu se pohvalila novom frizurom koja je oduševila njezine pratitelje.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (39) najnovijom objavom na Instagramu izazvala je oduševljenje svojih vjernih pratitelja, kojih na društvenoj mreži ima više od 400 tisuća.

Pogledaj i ovo David Beckham (Foto: Profimedia) Dio njegova imidža Najnovije fotke otkrile zašto Beckham ne skida kapu s glave - njegov zaštitni znak pomalo nestaje?

Podijelila je dvije fotografije na kojima se pohvalila svojom frizuromza koju je u kratkom roku dobila mnogobrojne komplimente.

"Najljepši dio mog posla, svaki dan mogu biti neka posve druga žena...", napisala je pored fotki na kojima je osim frizure, pokazala i svoj bujni dekolte, a uska majica i traperice naglasile su i njezinu zanosnu figuru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

No dekolte je ovaj put pao u drugi plan i prevladali su komplimenti na račun frizure kojom je sve očarala.

"Kovrčava kosa ti najbolje stoji", "Prekrasna si, Nives", "Sjajan look", pisali su joj pratitelji koji su je kratko nakon objave obasuli i tisućama lajkova.

Nives je i ranije kovrčala svoju kosu, a u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", koji se vraća na male ekrane, kao članica žirija frizuru je mijenjala svaki tjedan.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Tatjana Jurić otkrila da slavi rođendan, a zbog fotografije koju je podijelila potaknula je lavinu reakcija!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) +0 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Celebrity Totalno drugačiji od drugih! Velika je zvijezda, a sad je još jednom pokazao zašto ga obožavaju ljudi diljem svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene