''Dođi mami!''

Bujne adute Nives je pokušala obuzdati jednom špagicom, to je bilo dovoljno da izludi fanove, koji zbog nje žele na put!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu boje kože, a u prvom planu je njezin bujni dekolte.

Nives Celzijus trenutačno odmara u Tajlandu, odakle se neprestano javlja na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Nakon što je pozirala u sićušnom bikiniju s tangama, objavila je niz fotografija na kojima nosi badić u boji kože i na kojima je u prvom planu njezin bujni dekolte.

"Dođi mami, mami!" napisala je u opisu fotki, a prizori su raspametili njezine obožavatelje.

"Savršeno moje", napisala joj je voditeljica Ecija Ivušić, koja joj pravi društvo u Tajlandu.

"Bombetina", "Tvoj sam", "Wow", "Evo me mami", "Seksi", "Predivna žena", neki su od brojnih komentara njezinih obožavatelja, koji su zbog nje odmah poželjeli otputovati na drugi kraj svijeta.

Nives i Ecija jako su bliske i često putuju skupa, a zadnji put su zajedno bile u Egiptu u lipnju prošle godine te su i odande neprestano objavljivale svoje seksi fotke.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin +0 Dino Merlin Clubzone Raznježeni Dino Merlin koncert godine posvetio majci: "Pitam se bi li večeras bila sretna?"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) +0 Neven Ciganović (Foto: Instagram) Nekad i sad Neven Ciganović danas izgleda ovako, no procurile su fotke iz 2005. koje su dokaz njegove drastične fizičke transformacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene