objavila na instagramu

Ninu Badrić oduševio prizor u centru Zagreba, no policija nije bila istog mišljenja pa su morali intervenirati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić na Instagramu je podijelila snimku svirke dvojice glazbenika u centru Zagreba, a njih je kasnije policija zamolila da se maknu jer su se susjedi požalili na buku.

Pjevačica Nina Badrić se obradovala kada je u centru Zagreba vidjela dvojicu glazbenika kako sviraju ispred Glavnog kolodvora te je snimke objavila i na svom Instagramu. "Koji divan dan", napisala je naša popularna pjevačica na svom Instagram storyju.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 2 pokazala pravi morski raj! Kuhinja Nine Badrić na Hvaru oduzima dah, upečatljivi tonovi posebno se slažu s pomno odabranim ukrasima!

Samo malo kasnije glazbenici su se preselili na Trg bana Josipa Jelačića te je fotograf Pixsella uhvatio ne baš tako bajnu situaciju. Naime, dvojicu Argentinaca koji su svojom svirkom pokušavali podići atmosferu i raspoloženje na glavnom gradskom trgu prekinula je policija.

Policajac ih je zamolio da prestanu svirati jer su se stanari obližnje zgrade bunili, no publika na trgu bila je drugačijeg mišljenja. Govorili su da policija tjera i ono malo ljudi koji su ih u ove tmurne dane uspjeli oraspoložiti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene