otkrila gdje uživa

Nina Badrić se vratila iz egzotičnih krajeva i nastavila avanturu, elegantno izdanje u koje je uskočila sve je ostavilo bez daha

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić je nakon Maldiva otišla u Herceg Novi, a elegantno izdanje u kojem je pozirala mnoge je ostavilo bez teksta.

Pjevačica Nina Badrić na Instagramu je otkrila da se vratila s egzotičnih Maldiva te je odmah nastavila na novu destinaciju. U elegantnoj ružičastoj haljini je pozirala na stepenicama jednog hotela te je otkrila da je u Herceg Novom.

Pogledaj i ovo Nina Donelli - 2 ''neka balada možda...'' Mlada slovenska zvijezda otkrila nam je s kojom bi hrvatskom pjevačicom voljela snimiti duet: ''Ona mi je stvarno veliki uzor!''

Ovim izdanjem Nina je oduševila brojne pratitelje, a u samo nekoliko minuta dobila je stotine lajkova i komplimenata na račun svog izgleda.

"Od mora do mora", napisala je u opisu fotografija koje su izazvale brojne reakcije.

"Wow", "O bože, haljina je predivna, a stoji vam božanstveno", "Sretna mora, zemlje i stepenice po kojima hodaš", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Podsjetimo, Nina Badrić je do prije nekoliko dana uživala na Maldivima, a mnoge je zanimalo tko joj pravi društvo. Taj misterij je riješila nakon što je podijelila fotografiju s prijateljicom, beogradskom odvjetnicom Nevenom Jeličić, a čini se kako ovim divnim ženama ništa nije nedostajalo i da su maksimalno iskoristile svaki trenutak ovog putovanja.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) +5 Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog ovih se prizora svi pitaju kako je moguće da ima 56 godina, evo u čemu je njena tajna: "Život je prekratak za stroge dijete"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene