uživa u jelsi

Nina Badrić nakon Maldiva pobjegla u svoju oazu mira na Hvaru, pokazala je detalje iz svog drugog doma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić je nakon Maldiva i Herceg Novog otputovala na Hvar, gdje je sudjelovala i u tradicionalnoj procesiji "Za križen".

Pjevačica Nina Badrić posljednjih je nekoliko dana proputovala nekoliko tisuća kilometara, nakon čega je objavila da odmara u svojoj maloj oazi mira u Jelsi na Hvaru. Nakon Maldiva i Herceg Novog, Nina je otputovala u Jelsu, gdje nije propustila ni tradicionalnu procesiju "Za križen" s Velikog četvrtka na Veliki petak.

Pogledaj i ovo Nina Badrić bol je ogromna Nina Badrić oplakuje tragičnu smrt djevojčice iz Srbije: ''Ovo je nenadoknadiv gubitak i nijedna kazna neće biti dovoljna''

Objavila je fotografiju nastalu ispred crkve u Jelsi na kojoj pozira s prijateljicom uoči same procesije, a brojni obožavatelji su joj se javili u komentarima. "Svaka čast kraljice, svaku godinu si Za križen", "Bravo", "Predivna fotka", samo su neki od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je očito nekoliko dana odlučila provesti u svom stanu na Hvaru, a na Instagram storyjima je otkrila detalje iz svog drugog doma. Pokazala je dio interijera te detalja poput fotelje, slika, ali i pogled koji ima s prozora u centru Jelse.

Nina Badrić već godinama ljetuje u Jelsi, gdje provodi i izvan ljetne sezone svaki slobodni trenutak.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) +1 Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć omiljena slatkica obožavala je plastične operacije koje su je na kraju unakazile, sada se boji za svoj život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene