Kakva divota!

Nina Badrić javila se s egzotične destinacije, objavila video na kojem nema šminku i nekoliko nestvarnih kadrova!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić svima je zaželjela dobro jutro iz tropskog raja u koji je otišla na odmor, a na Instagramu je objavila fotografiju ispred najpoznatijih kućica na Maldivima!

Naša pjevačica Nina Badrić svoje vrijeme provodi na Maldivima, a nije mogla odoljeti da s pratiteljima ne podijeli detalje kako izgleda ovaj pravi mali tropski raj te kućica u kojoj odsjeda.

Pogledaj i ovo Nina Badrić ''Zaista prelijepa žena!'' Nina Badrić ovom je fotografijom svoje pratitelje oborila s nogu, a usput je najavila i jednu promjenu: ''Još te ne dam, ali...''

Svojim pratiteljima zaželjela je ''Dobro jutro'' objavivši tri fotografije na kojima vozi bicikl ispred najpoznatijih kućica na Maldivima, a u komentarima je pohvale dobio ni manje ni više nego njezin osmijeh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

''Kako volim tu tvoju posebnost!! I nek’ ti taj divan osmijeh uvijek bude oko glave, s njim si još ljepša!!'' jedan je od komentara.

Ostali pratitelji složili su se u jednom mišljenju - da Nina blista, i zaželjeli joj da uživa u svom odmoru.

U pričama na Instagramu podijelila je nekoliko videa na kojima snima plovidbu brodom do apartmana, prekrasnu pješčanu plažu i svoj apartman.

Pričama se pruža plavetnilo i prekrasan morski ugođaj, a ne sumnjamo kako će Nina itekako uživati na ovom odmoru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je prije nekoliko dana odlučila posjetiti i svoju kuću na Hvaru, a tom je prilikom također na Instagramu pokazala kako uživa i otkrila izgled dijelova svoje kamene kuće, koja oduzima dah.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 1 +8 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner očarala je sve u kratkoj haljinici, a primijetio se i jedan detalj koji je izvirio!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Rudan - 3 Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Filip Rudan - 1 Filip Rudan (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) +17 Filip Rudan (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) inMagazin Prvo je osvojio Maju Šuput, nedavno i cijelu Hrvatsku, a sad otkriva čuju li se uskoro i svadbena zvona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene