Izgleda sve bolje!

Teško je bilo skrenuti pogled s njezinog dekoltea gdje bi grudnjak samo smetao, a tamo se nalazio i jedan interesantan detalj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger pojavila se na snimanju reality showa "The Masked Singer" u kreaciji koja joj je sigurno osigurala ulogu glavne zvijezde.

Nicole Scherzinger u 44. godini izgleda bolje nego ikad, a recept za to je jednostavan, ljubav i to sa sedam godina mlađim Thomom Evansom, ali i treninzi koje odrađuje s njim. 

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Ne možeš ne gledati! S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

Nekadašnja članica grupe The Pussycat Dolls pojavila se u Los Angelesu na snimanju reality showa "The Masked Singer" u izazovnoj kreaciji i zablistala. Nicole je obukla haljinu s prorezom na grudima među kojima je prolazio dugi lanac, a taj njezin stajling nije dopuštao grudnjak. 

Scherzinger je na noge obula srebrne štikle dok je imala popularnu frizuru, odnosno raspuštena kosa joj je izgledala mokro. Inače, Nicole je sa svojim dečkom Thomom uživala do sredine prošlog mjeseca u ljetovanju po Europi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Par je bio u Italiji gdje je ona proslavila 44. rođendan te u Grčkoj. Nicole i Evans u studenom prošle godine su proslavili prvu godišnjicu veze i ona mu je tada posvetila emotivnu posvetu na Instagramu.

"Sretna godišnjica, moja ljubavi. Tko bi znao da će se cijeli moj svijet promijeniti prije godinu dana. Volim te jako puno", istaknula je pjevačica koja prije Toma nije imala sreće u ljubavi. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene