ne skida badiće sa sebe

U 44. godini mami uzdahe svojim božanstvenim tijelom, a ne može je se nagledati ni njezin sedam godina mlađi dečko

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger proslavila je 43. rođendan u Italiji u društvu svog dečka Thoma Evansa.

Pjevačica Nicole Scherzinger (43) trenutačno se odmara na Mykonosu u Grčkoj s dečkom Thomom Evansom (36).

Pogledaj i ovo showbuzz kakav su oni par! Žena kojoj se svi dive zbog nevjerojatnog izgleda umalo je pala u drugi plan zbog tijela svog 7 godina mlađeg dečka!

Paparazzi su ih tamo ulovili na plaži, gdje je Nicole plijenila poglede svojim isklesanim tijelom u bikiniju, dok je njezin dragi u raskopčanoj košulji također pokazao zavidne mišiće.

Par je uživao u društvu prijatelja i nisu se obazirali na znatiželjne poglede, a Evans nije skidao oči sa svoje drage, koja je posljednjih godinu stalno u badićima te je očito i sama svjesna toga da je u njima prava senzacija.

Nicole je izgledala senzacionalno i na proslavi svog 43. rođendana u susjednoj nam Italiji, a s njom je i tamo bio i Evans, od kojeg se odvaja u rijetkim trenucima.

Zvijezda Pussycat Dollsa za proslavu je odabrala popularno jezero Como, na kojem se pojavila u crvenom bikiniju s tangicama i još jednom pokazala zašto ju njezini obožavatelji često uspoređuju s božicom.

Ni njezin sedam godina mlađi dečko nije mogao skinuti pogled s Nicolina tijela, a strpljivo ju je i fotografirao pokraj jezera dok mu je pozirala u zavodljivim pozama.

Fotografije pogledajte ovdje, a Nicole je djelić rođendanske atmosfere podijelila i na svojem Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Nešto ranije par se bio otputio na vožnju brodom i uživao u idiličnom okruženju, a Thom se ljepotama Italije i svoje djevojke pohvalio i na Instagramu.

Zajedno su gotovo dvije godine, a Nicole prije Thoma nije imala sreće u ljubavi. Bila je u vezi s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovom, a prekinuli su 2019. godine i navodno je ona odlučila da je vrijeme za kraj jer tenisač nije bio spreman za brak.

Prije Dimitrova bila je sedam godina u vezi s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom, koji je svojedobno otkrio da je razlog njihova prekida to što se zbog svojih obveza nisu mogli često viđati, no da je pokazao koliko je predan zbog toga koliko su dugo bili zajedno.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary (Foto: AFP) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) +0 Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Celebrity Obuzdala je 18 godina starijeg preljubnika koji pazi na djecu dok ona u sićušnom bikiniju pokazuje bujnu pozadinu na plaži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene