Izgleda senzacionalno!

Što starija, to ljepša! Poznata 42-godišnjakinja pohvalila se prizorima zbog kojih su je prozvali božicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger dobro se provodi na Havajima, odakle zapravo vuče svoje korijene i gdje je rođena prije nego što se preselila u SAD.

Pjevačica i članica popularne ženske grupe Pussycat Dolls Nicole Scherzinger pohvalila se fotografijama s egzotičnih Havaja, koje je posjetila u društvu dečka Thoma Evansa, a nije propustila priliku da obožavatelje oraspoloži s nekoliko seksepilnih prizora.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Ne možeš ne gledati! S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

42-godišnja Nicole zato je na Instagramu, gdje ju prati 4,2 milijuna ljudi, objavila video i fotografije na kojima pozira ispod vodopada dok je bujne obline istaknula u crnom bikiniju, što je samo uljepšalo tu scenu. Nicole je na taj način obilježila Dan planeta Zemlje i potaknula obožavatelje da čine dobro za naš jedini dom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

"Izgledaš poput božice", "Kraljica Havaja", "Nevjerojatno je koliko si ti prelijepa", "Ovo je vrhunsko djelo", "Uljepšala si nam dan, hvala ti", "Prelijepa kao uvijek", dio je komplimenata obožavatelja koji joj se ne mogu dovoljno nadiviti, a i ona sama priznaje da se, što je starija, osjeća sve bolje. 

Nedavno je posjetila i rodbinu na području otočnog arhipelaga Kahuku, gdje je i sama rođena, a nakon toga se kao djevojčica preselila u američki Kentucky. S njom je i dečko Thom, koji se od nje rijetko odvaja otkako su se upoznali 2019. godine na snimanju jednog reality showa.

Par je u ozbiljnoj vezi i prema pisanju stranih medija planiraju kupiti zajedničku nekretninu u Londonu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Instagram) +0 Beyonce (Foto: Instagram) Celebrity Napali su je da se uređuje u fotošopu pa je u mini prozirnoj haljini svima pokazala da su bili u krivu

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene