Ali kakvo tijelo!

Nitko ne vjeruje da ova žena ovako izgleda u 43. godini, svima je za oko zapela fotografija na kojoj po plaži trči u tangama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger na Instagramu je objavila galeriju fotografija na kojima trči po pješčanoj plaži na otočju Turks i Caicos, gdje se odmara s dečkom Thomom Evansom.

Pjevačica Nicole Scherzinger (42) trenutačno se odmara na otočju Turks i Caicos s dečkom Thomom Evansom (35).

Pogledaj i ovo showbuzz kakav su oni par! Žena kojoj se svi dive zbog nevjerojatnog izgleda umalo je pala u drugi plan zbog tijela svog 7 godina mlađeg dečka!

Svoje pratitelje na Instagramu svakodnevno časti egzotičnim prizorima s plaže, ali i svojim fotografijama u minijaturnim bikinijima, a sada je sve još jednom oduševila svojom nevjerojatno isklesanom figurom.

Bivša članica grupe The Pussycat Dolls objavila je galeriju fotki na kojima trči po pješčanoj plaži u ružičastom bikiniju s tangama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

"Savršeno tijelo", "Prestani nas sve činiti ljubomornima", "Bez mane", "Nikad nas ne razočaraš", pisali su joj pratitelji koji su se složili da bi joj na tijelu pozavidjele i upola mlađe djevojke, što na neki način objašnjava i njezinu naklonost prema mlađim muškarcima.

Naime, prije nego što je započela vezu sa sedam godina mlađim glumcem i pjevačem, Nicole je ljubila šest godina mlađeg vozača formule Lewisa Hamiltona i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, od kojeg je starija čak 13 godina.

Vezu s Evansom potvrdila je u siječnju 2020. godine, a zanimljivo je da je ona njegov bend Try Star prije toga izbacila iz natjecanja "X Factor: Celebrity", gdje je članica žirija, i to navodno kako bi "spasila njihovu vezu".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene