Izbacila i dekolte

Njezinog 7 godina mlađeg dečka nitko nije ni doživio, pobrinula se da u poluprozirnoj haljini svi gledaju samo nju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger i Thom Evans pojavili su se u atraktivnom kombinacijama na 78. Filmskom festivalu u Veneciji.

Pjevačica Nicole Scherzinger pobrinula se da sve oči budu uprte u nju na dobrotvornoj večeri amfAR održanoj tijekom 78. izdanja Venecijanskog filmskog festivala.

Pogledaj i ovo showbuzz kakav su oni par! Žena kojoj se svi dive zbog nevjerojatnog izgleda umalo je pala u drugi plan zbog tijela svog 7 godina mlađeg dečka!

43-godišnja pjevačica grupe Pussycat Dolls tako je još jednom opravdala svoj nadimak žene boginje i to u poluprozirnoj haljini dubokog dekoltea i prorezom na nozi. Od nje se na crvenom tepihu nije odvajao sedam godina mlađi dečko Thom Evans koji nije krio koliko je ponosan na svoju djevojku, a i on je mamio ženske poglede u elegatnom smokingu koji je odabrao za tu priliku.

Nicole prije umirovljenog igrača ragbija nije imala baš puno sreće u ljubavi, sve dok nije upoznala njega, a odvajaju se u rijetkim trenucima. Par je zajedno od kraja 2019. godine, a zadnjih godinu dana proveli su na plažama diljem svijeta. Od ožujka prošle godine tako su posjetili Portugal, Turks i Caicos, Svetu Luciju i Havaje, a svoja putovanja zabilježili i na Instagramu gdje su se redovito hvalili i svojim isklesanim te osunčanim tijelima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Nicole je prije Thoma ljubila šest godina mlađeg vozača formule Lewisa Hamiltona i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, od kojeg je bila starija čak 13 godina.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) +9 Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) Celebrity Kći slavnih bivših supružnika iznijela uznemirujuće optužbe protiv vlastite majke, tvrdi da joj je život s njom bio pakao

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Gillian Anderson (Foto: Getty Images) Gillian Anderson (Foto: Profimedia) Gillian Anderson (Foto: Profimedia) Gillian Anderson (Foto: IMDB) +1 Gillian Anderson (Foto: IMDB) Nekad i sad Pogledajte kako danas izgledaju Scully i Mulder, omiljeni dvojac iz serije koja je nekima ledila krv u žilama

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene