baš neočekivano!

Problematični nogometaš skinuo majicu pa iznenadio nikad opuštenijim izdanjem, nitko nije ni primijetio ljepotice kojima je bio okružen

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neymar je snimljen na jahti na Ibizi okružen djevojkama te je pokazao da je preko ljeta nabacio nekoliko kilograma viška.

Slavni brazilski nogometaš Neymar (29) trenutačno uživa u odmoru na španjolskoj Ibizi, gdje je snimljen dok se na jahti zabavljao u društvu ljepotica.

Pogledaj i ovo Neymar Jr. i Bruna Biancardi - 4 svjesna je svega Veliki preokret u Neymarovom ljubavnom životu samo mjesec dana nakon što je dobio kćer s Brunom Biancardi

Jedna od njih bila je i njegova bivša djevojka Carolina Dantas, s kojom ima devetogodišnjeg sina Davija Luccu, koji je također bio s njima.

Nogometašu raspoloženje nisu pokvarili ni znatiželjni paparazzi koji su ga uhvatili i u prisnom zagrljaju s bivšom, no to nije razlog zbog kojeg su njegove fotografije obišle svijet.

Nogometni fanovi već su na njegovu Instagramu primijetili su da je Neymar tijekom ljeta nabacio nekoliko kilograma viška, pa su fotke na kojima nema majicu u kratkom roku postale viralne.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NJ 10 🇧🇷 (@neymarjr)

"Ne mogu vjerovati da je ovo Neymar", "Uništio se", "Tužno ga je vidjeti ovakvog", samo su neki od komentara na račun njegova povećeg trbuha koji su preplavili društvene mreže.

Inače, Neymar je trenutačno drugi najplaćeniji nogometaš na svijetu, nakon što je u svibnju potpisao novi ugovor u PSG-u kojim je pristao na određeno smanjenje plaće i sad godišnje zarađuje 30 milijuna eura. Prvi je Cristiano Ronaldo.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tedi Spalato Tedi Spalato - 3 Tedi Spalato +0 Tedi Spalato Celebrity Naš poznati pjevač ponovno ljubi, otkriveno je i kako je upoznao plavokosu damu s kojom se više ne skriva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene