Baš su lijep par!

Upoznali su se na setu serije koju je i hrvatska publika obožavala, a danas su zaljubljeni kao i prvog dana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neslihan Atagul i Kadir Dogulu jedan su od najpopularnijih glumačko-ljubavnih parova u Turskoj, a koliko se vole, govori glumičina posljednja objava na Instagramu.

Iako je objavom da zbog zdravstvenih problema odlazi sa seta serije "Ambasadorova kći" glumica Neslihan Atagul rastužila obožavatelje turske hit-serije, ona uživa koliko može u slobodnom vremenu, koje najviše provodi sa svojim suprugom Kadirom Doguluom.

Pogledaj i ovo showbuzz Želi postati otac djevojčice Turski ljepotan progovorio o zgodnoj supruzi i ljubomori u njihovom braku

Jedan od tih trenutaka 28-godišnja je Neslihan podijelila s pratiteljima na Instagramu, gdje je objavila fotografije s Kadirom. Njega naša publika dobro pamti iz serija "Nauči me voljeti" i "Pitanje časti", na čijem se setu taj par i zaljubio.

"Heroj K", napisala je kratko Neslihan uz fotografije za koje je dobila tisuće lajkova i komentara od svojih 11,4 milijuna pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neslihan Atagül Doğulu (@neslihanatagul)

Lijepa Neslihan iznenadila je gledatelje viješću da napušta glavnu ulogu u "Ambasadorovoj kćeri" jer zbog zdravstvenih poteškoća nije bila u stanju nastaviti snimanje. Naime, dijagnosticiran joj je sindrom propusnosti crijeva, pa se mora usredotočiti na svoje zdravlje.

"Moje tijelo ne može ovo podnijeti, moram se odmoriti", napisala je Neslihan na društvenim mrežama.

U seriji ju je zamijenila kolegica Tuba Buyukustun za koju su scenaristi napravili novi lik.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić +0 Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić postala meta zezancije kolega zbog sitnice na svojoj odjeći: "Samo se vi rugajte!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene