Imala je samo 45 kila

Prije nekoliko mjeseci život joj se promijenio u jednom danu i šuškalo se da je ovisnica, a sada izgleda bolje nego ikad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neslihan Atagul izgleda bolje nego ikad nakon što se oporavila od ozbiljnih zdravstvenih problema, zbog kojih je napustila snimanje serije ''Ambasadorova kći".

Turska glumica i zvijezda serije "Ambasadorova kći" Neslihan Atagul prije nekoliko je mjeseci zabrinula obožavatelje svojom krhkom pojavom i naglim prestankom snimanja, a brzo su se pojavile glasine o njezinu lošem zdravstvenom stanju, pa čak i one da je postala teška ovisnica.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljubila miljenika žena Ovu ljepoticu na Instagramu prati više od 11 milijuna ljudi, a domaćoj publici jako je dobro poznata

No odluku o povlačenju 29-godišnja Neslihan donijela je nakon što je jednog dana na setu pala u nesvijest i završila kod liječnika, koji su joj dijagnosticirali sindrom propusnog crijeva. To je bolest uslijed koje štetne tvari poput bakterija, virusa, toksina i gljivica ulaze u krvotok vrlo lako, a posljedice mogu biti i kobne.

"Moje tijelo ne može ovo podnijeti, moram se odmoriti", napisala je tada lijepa Neslihan na društvenim mrežama te je nakon toga dala i intervju u kojem je sve objasnila. Njezini obožavatelji već su i prije toga primijetili da je drastično smršavjela, a rekla je da ima 45 kilograma te da se mora paziti.

No čini se da je ono najgore razdoblje iza nje, barem ako je suditi po njezinim najnovijim fotografijama koje je objavila na profilu na Instagramu, na kojima doslovno blista.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neslihan Atagül Doğulu (@neslihanatagul)

Osim u Ambasadorovoj kćeri, Neslihan smo imali priliku gledati u serijama "Bit ćeš moja" i "Pitanje časti", koje su joj donijele veliku slavu u Turskoj, ali i van njezinih granica. Rođena je 1992. godine u Istanbulu, obitelj joj nije bila bogata, otac joj je radio kao vozač, a majka je bila kućanica, koja je zbog toga odlučila kćer progurati kao model i poslala je njezin portfolio raznim modnim agencijama.

Neslihan je do svoje 14. godine snimila brojne reklamne kampanje za turske brendove, a ubrzo je dobila i prvu glumačku ulogu u turskom filmu "Prva ljubav" 2006. godine. Uloga ju je vinula među zvijezde i od tada je glumila u brojnim drugim turskim filmovima i serijama te je za svoj rad nagrađivana.

Od 2016. godine u braku je s glumcem Kadirom Dogulom, kojeg je upoznala na snimanju serije "Pitanje časti" i na čijem su se setu i zaljubili.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Posve je očito da Nives ispod ogrtača ne nosi ništa, a ubojiti dekolte našao se u prvom planu: "Gledam i ne vjerujem!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene