nije je dugo bilo

U seriji "Ambasadorova kći" gledat ćemo ljepoticu koja je dobro poznata domaćoj publici, a vraća se nakon niza skandala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neslihan Atagul u seriji "Ambasadorova kći" zamijenit će Tuba Buyukustun, koju domaća publika pamti po ulogama u serijama "Asi" i "Ljubav i novac".

Obožavatelje serije Nove TV "Ambasadorova kći" proteklog je tjedna šokirala vijest da glumica koja tumači glavni lik Naru, Neslihan Atagul (28), zbog zdravstvenih problema napušta snimanje.

Pogledaj i ovo Tuba Büyüküstün - 4 Pretužno! Turske zvijezde šokirane nakon razornog potresa, poznata glumica zavapila za pomoć: ''Baka mi je zarobljena...''

Turskoj ljepotici dijagnosticiran je sindrom propusnosti crijeva te zbog zdravstvenih poteškoća ne može nastaviti snimanje. Umjesto nje glavnu će ulogu preuzeti Tuba Buyukustun (38), no neće utjeloviti Naru, već su scenaristi za nju osmislili novi lik u koji će se zagledati Sandžar, kojega glumi Engin Akyurek (39).

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tuba Büyüküstün (@tubabustun.official)

Tuba je domaćoj publici poznata po ulogama u serijama koje su se već emitirale na Novoj TV. U seriji "Asi" utjelovila je naslovni lik, a glumila je i Elif u "Ljubav i novac". Glumicu je New York Times 2010. godine uvrstio među 100 najseksi žena svijeta, a "Ambasadorova kći" njezin je povratak na ekrane nakon trogodišnje stanke od glume i niza skandala.

Tuba se 2017. godine razvela od glumca Onura Saylaka (42), kojeg je upoznala na snimanju serije Asi. Nakon toga se upustila u vezu s redateljem i producentom Umutom Evirgenom, koji je poznat kao "zločesti dečko". S njim je prekinula vezu nakon što se potukao s bogatašem Alijem Akinom. Medijske stupce punila je i pričom o dadilji koja je navodno maltretirala njezine devetogodišnje blizanke i koju je našla kako se kupa u njezinu jacuzziju dok je trebala čuvati djecu. Zadnju je ulogu odbila kada je doznala da u seriji glumi Kenan Imirzalıoglu (46), kojeg domaća publika pamti iz serije "Ezel", a smetale su joj optužbe da je konzumirao i dilao drogu, zbog čega je i bio u pritvoru.

Gledatelji su je zbog takvog ponašanja prozvali bahatom i prgavom, a povratkom na male ekrane pokušat će povratiti svoju reputaciju nekadašnje miljenice Turske.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene