kakva žena!

Neda Ukraden u haljini s prorezom koju ni njezine kolegice ne nose tako često, a bome ni njoj nitko ne bi rekao da ima 70 godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neda Ukraden zablistala je u elegantnoj haljini s visokim prorezom na pozornici CMC festivala, a još je jednom dokazala da joj godine ne mogu ništa.

Najseksi baka Balkana Neda Ukraden (70) u petak navečer je nastupila na CMC festivalu u Vodicama. Na pozornici se pojavila nakon Franke Batelić, a svojim je odjevnim izborom sve bacila u trans.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Zvuči li vam pjesma poznato? Španjolski predstavnici na Eurosongu plagirali Nedu Ukraden? Oglasila se i pjevačica: "Platit će sigurno!"

Naime, Neda je na sebi imala dugačku elegantnu ružičastu haljinu s visokim prorezom te je još jednom dokazala da joj godine ne mogu ništa. Svojim hitovima je oduševila sve okupljene, a na njezinu koncertu su svi tražili pjesmu više.

Ukraden je nedavno na In Magazin ispričala kako zaista uživa u životu te da je status slobodne žene njezin osobni izbor. "Moj status slobodne žene, odnosno kako se to kaže razvedena, nije slučajan. To je moj izbor jer ja ovako uživam u životu. Pravo da vam kažem, slobodna sam kao ptica. Mogu putovati, pjevati, ostati kod kuće ako mi se nikamo ne izlazi ili ne izlaziti ako mi se ne izlazi, mogu obući što hoću, kupiti koliko mogu i što hoću. Sve su to stvari koje u nekim vezama ne funkcioniraju. Zato sam se i razvela jer jako se teško nose muškarci sa ženom koja je uspješna, koja ima svoju karijeru, svoju popularnost. To mnogi muškarci ne mogu izdržati'', objasnila je.

I danas ima pregršt udvarača, ali i bračnih ponuda. Ipak, rekla je kako će teško doći do toga da ponovno uplovi u bračnu luku. Inače ima troje unuka, a podarila joj ih je jedinica Jelena, koju je dobila u braku s bivšim suprugom Milanom Biblijom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 4 +0 Franka Batelić Celebrity Franka u opasno kratkoj haljini sve poprilično iznenadila, obožavatelji složni da pjevačica zrači seksepilom!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 2 Antonija Šola - 3 +0 Antonija Šola Celebrity Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene