budući roditelji

Osvanula prva fotografija Graše i Hane nakon što se doznalo da čekaju bebu, pored nje je stavljen i pomalo interesantan osvrt na njihovu vezu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petar Grašo i Hana Huljić prošli su tjedan otkrili da će postati roditelji, a sada je na Instagramu osvanula njihova prva fotografija nakon objave trudnoće.

Veza pjevača Petra Graše i njegove 14 godina mlađe kolegice Hane Huljić posljednjih je mjeseci top-tema na domaćoj šoubiznis sceni, a posebno su zaintrigirali javnost otkako se doznalo da čekaju bebu.

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo otkrila i kakav je kao otac Hana Huljić progovorila o braku s Petrom Grašom i prisjetila se njihova vjenčanja: "Na kraju je sve to bilo neizvedivo"

Sretnu vijest je za DNEVNIK.Hr potvrdila Petrova voditeljica komunikacija, a Hana je otkrila da je trudna već 12 tjedana.

"Informacija je točna, sretni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentirala, voljela bih da neke stvari ostanu naša privatnost", kratko je prokomentirala Hana za Jutarnji list.

Sada je na Instagramu osvanula njihova prva zajednička fotografija nakon objave trudnoće, koja je objavljena na Grašinoj fan-stranici, a uz nju je stavljen i pomalo interesantan osvrt na njihovu vezu.

"Svatko od nas ima svoj život. 14 godina razlike između muškarca i žene uopće nije puno, godine su samo broj, uostalom tko smo mi da sudimo? Nije se rodio tko je svijetu ugodio", stoji, između ostaloga, u opisu fotke uz zaključak: "Živjela ljubav!"

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petar Grašo 🔘 (@petar_graso_fan_page)

Obožavatelji su se u komentarima složili kako su divan par i poželjeli im sreću u daljnjem zajedničkom životu.

Grašo i Hana uskoro će i stati pred oltar, a uz intimnu ceremoniju u krugu obitelji, koja će se održati 19. veljače, planiraju i veliko svadbeno slavlje na ljeto, nakon što Hana rodi, kako su otkrili za portal Gloria.hr.

Podsjetimo, za njihovu vezu doznalo se u listopadu ove godine, a navodno su par još od prošlog ljeta. Prije Hane Grašo je više od 24 godine ljubio Danijelu Martinović, a svoj prekid su objavili u svibnju prošle godine, nakon što su već mjesecima bili razdvojeni.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Amela Dervišhalidović Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +13 Dino Merlin (Foto: PR) - 2 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda supruga Dine Merlina, ne pokazuje ju često u javnosti, a na vjenčanje ju je gotovo morao oteti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene