zaista blista!

Monika Kravić objavila prvu fotku nakon vijesti o trudnoći s poznatim odvjetnikom, a učinila je i jedan očekivan potez!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Monika Kravić objavila je fotografiju s otoka Paga na kojoj je pozirala s prijateljicama prošlog vikenda.

Monika Kravić (38) udala se početkom svibnja za odvjetnika Frana Olujića (43), a ubrzo se saznalo da novopečeni supružnici očekuju i dijete.

Pogledaj i ovo Monika Kravić Olujić jedna od najljepših voditeljica Moniku Kravić rijetko viđamo otkako se povukla sa malih ekrana, ali u zadnjem izlasku nije prošla ispod radara!

Voditeljica je u nedjelju objavila prvu fotografiju nakon vijesti o trudnoći na kojoj se vidi i njezin trbuh. Monika je pozirala s prijateljicama na otoku Pagu, a bila je u hlačama visokog struka i bijeloj majici koju je svezala u čvor. 

"Vikend", kratko je napisala voditeljica koja je promijenila svoje prezime na Instagramu te uzela muževo Olujić

Inače, Monika je trudna četiri i pol mjeseca te očekuje sina s poznatim zagrebačkim odvjetnikom, kako je pisao magazin Story. Voditeljica i Olujić su 1. svibnja svoju vezu, koja traje manje od dvije godine, okrunili brakom prije nego što im se rodi dijete. Par se vjenčao kod matičara te su imali intimnu proslavu u zagrebačkom hotelu.

Odvjetniku je vjenčani kum bio Novica Petrač, sin poduzetnika Hrvoja Petrača s kojim je dobar prijatelj od 90-ih. Ne zna se koga je Monika izabrala za svoju kumu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MONIKA OLUJIĆ (@monikakravic)

Kravić i Olujić drže svoju vezu od početka u privatnosti i rijetko ih se može vidjeti zajedno u javnosti, a njihova je ljubav započela, kako su pisali domaći mediji, u jesen 2019. Prvi put su viđeni skupa u ožujku prošle godine tijekom šetnje Zagrebom.

Podsjetimo, Kravić se povukla iz javnosti 2003. nakon što se udala za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića, te se posvetila obiteljskom životu. Bivši bračni par ima sinove Jakova (8) i Josipa (11), a za razvod se saznalo 2017. godine.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Behati Prinsloo i Adam Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo i Adam Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo i Adam Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) +3 Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Celebrity Vezu su počeli zahvaljujući njegovoj bivšoj, ne zna se tko je ljepši, ali njegovo istetovirano tijelo mamac je za poglede

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene