Neki sišućni materijal

Djelo svojih ruku najbolje sama reklamira, ali ovaj put kao da ipak nosi premalu verziju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kimberley Garner engleska je dizajnerica kojoj je slavu donio show "Made in Chelsea", a ima svoju liniju kupaćih kostima koje sama reklamira.

Kimberley Garner (29) neobično je vidjeti bilo gdje drugdje osim na plaži, gdje privlači pažnju u svojim oskudnim kupaćim kostimima. 

Pogledaj i ovo showbuzz Opako! Najviši i najopasniji prorezi na haljinama koje ćete vidjeti, o ovim polugolim izdanjima brujalo se ove godine naveliko!

Tako je i ovih dana pa je modna dizajnerica po cijele dane u Miamiju i uživa šetajući se, a rijetko ide na kupanje. Kimberley je obukla jednodijelni zeleni badić koji joj je jedva zadržavao grudi i toliko ga je rastegnula da joj se isticalo međunožje i istrenirana pozadina. 

Ovog puta s s Garner nije bio njezin misteriozni dečko s kojim je prošlih mjeseci često bila na plaži i nisu se mogli suzdržati od izmjenjivanja nježnosti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimberley Garner (@kimberleygarner)

Inače, atraktivna Engleskinja poznata je po sudjelovanju u showu "Made in Chelsea", a svoju prvu liniju badića kreirala je 2013. Garner je nedavno na istoj plaži u Miamiju pokazala svoj oskudni ljubičasti bikini dok je u prosincu uživala na Barbadosu u modnim snimanjima i druženju s dragim.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene