njen poslovni put

Konkurira svojoj sestri jedino po razuzdanosti: U sićušnom bikiniju uživa na luksuznoj jahti, a od pića se ne odvaja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lottie Moss je mlađa sestra svjetski poznate manekenke Kate Moss, a odobrenje za putovanje od britanskih vlasti je mogla dobiti jedino ako se radi o poslu.

Lottie Moss (23) kopira svoju stariju sestru Kate Moss (47) kada je riječ o razuzdanosti, no nije toliko popularna u svijetu manekenstva. 

Pogledaj i ovo showbuzz Previše ili ne? Nikome nije jasno kako je pojela ručak u ovome što ima na sebi, a usput je pokazala i detalj na inače skrovitom mjestu

Lottie ovih dana privlači pozornost na odmoru u meksičkom gradu Cabou. U bikiniju, koji je toliko sićušan da bi teško bio manji, tulumari s prijateljima na luksuznoj jahti. 

Lottie je viđena kako se izvija sjedeći i stojeći na ritmove glazbe te se u rijetkim trenucima odvajala od čaše s pićem. Pritom se isticala njezina stražnjica u tangama i grudi u gornjem dijelu badića koji ih je jedva pridržavao. U jednom trenu je ipak odlučila obući majicu, ali tada je već pokazala veći dio svog tijela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

Inače, kako pišu strani mediji, manekenka je kao razlog odlaska u Meksiko navela poslovni put, no prema fotografijama je jasno da se ne radi o tome. Naime, zbog pandemije koronavirusa britanske vlasti dopuštaju tek putovanja zbog posla. Ipak, brojne zvijezde zlouptrebljavaju to dopuštenje i koriste ga za luksuzne odmore na egzotičnim lokacijama. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene