ničeg se ne srami

Neobična suknja i top jedva su joj išta pokrili, ali to je ništa naspram njene nedavne nage fotografije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlađa sestra od slavne manekenke Kate Moss, Lottie Moss voli ostavljati dojam prilikom šetnje gradom, ali i na svom Instagramu.

Lottie Moss privlači poglede gdje god se pojavi zbog svog posebnog stila odijevanja, a često dijeli i atraktivne fotografije na Instagramu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Previše ili ne? Nikome nije jasno kako je pojela ručak u ovome što ima na sebi, a usput je pokazala i detalj na inače skrovitom mjestu

23-godišnja manekenka i mlađa sestra od Kate Moss viđena je u Santa Monici kako izlazi iz trgovine odjećom te su se mnogi prolaznici okretali za njom. 

Lottie je nosila bijeli top s dugim rukavima koji joj je jedva pokrivao grudi. Uskladila ga je s neobičnom, kratkom, kariranom suknjom koja je imala tolike izreze da joj je zamalo otkrila međunožje, a čini se i kao da joj se naziru gaćice.

Moss je uz to obula natikače i imala je zaštitnu masku na licu te je cijeli stajling naglašavao njezine istrenirane noge. Fotografije možete pogledati ovdje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

Ipak, ova odjevna kombinacija čak i nije toliko golišava za Lottie koja je nedavno pozirala na svom Instagramu potpuno gola. Na fotografiji sjedi na rubu kade okrenuta leđima i vide se njezina stražnjica i leđa. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene