Prezgodna!

Mila Horvat u prozirnoj haljini istaknula zanosne atribute i još jednom očarala sve redom prije odlaska iz Hrvatske

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mila Horvat nedavno je otkrila da je prihvatila ponudu za posao u Engleskoj i da uskoro odlazi iz Hrvatske, a sada je zablistala u prozirnoj haljini na dodjeli nagrada za najbolje sportašice i sportaše Hrvatske.

Voditeljica i sportska novinarka Mila Horvat (40) vodila je program na svečanoj dodjeli nagrada za najbolje sportašice i sportaše Hrvatske koja se u utorak održala u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Mila Horvat - 3 Vrijedilo je truda! Naša bivša televizijska voditeljica brčkala se u plićaku za nekoliko zavodljivih fotografija, ovakvu formu dobila je zbog posebnog režima treniranja!

Za tu je prigodu odabrala elegantnu i potpuno prozirnu haljinu dizajnerice Matije Vuice, u kojoj je naglasila fantastičnu figuru.

Pripijena haljina s dubokim izrezom na dekolteu naglasila je i njezine zanosne atribute, a Mila je još jednom uspjela očarati sve redom prije najavljenog odlaska iz Hrvatske.

Naime, Mila je nakon dužeg medijskog izbivanja početkom studenog otkrila se da uskoro seli u Veliku Britaniju, gdje će raditi kao sportska agentica.

"Pa eto, napokon mogu reći da odlazim, svako malo, još nisam otišla u potpunosti, ali sam fokus definitivno prebacila na inozemstvo u svakom smislu i tamo sam većinu svog vremena", kazala je u intervjuu za Studio Jutarnjeg lista.

Otkrila je da se na zaokret u karijeri odlučila jer nije željela ići ispod svoje razine i vraćati se na početak karijere otprije devetnaest godina.

Inače, Mila je prije nekoliko godina uspjela pobijediti tumor jednjaka i rak vrata maternice, a svoju borbu tada je podijelila s javnosti.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk +20 Tetiana Kundyk - 21 Celebrity Neustrašiva Ukrajinka nije očekivala da će joj se nešto ovakvo dogoditi u Hrvatskoj: "Je li ovo šala?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene