nije se iskrcao

Jordana u Šibeniku dočekala gomila obožavatelja, no legendarni košarkaš ostao je uživati na jahti s lijepom suprugom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michael Jordan sa suprugom Yvette Prieto obilazi našu obalu na luksuznoj jahti, a zadnja postaja bila im je Šibenik.

Legendarni NBA košarkaš Michael Jordan stigao je ove nedjelje u Split privatnim avionom iz Sjedinjenih Američkih Država, a iz zračne luke odmah se uputio na luksuznu 95-metarsku jahtu O'Pari.

Pogledaj i ovo PR Oglas Šibenski 321 FEST objavio kompletan program i satnicu: Evo rasporeda svirki tijekom tri dana i tri noći na dvije pozornice!

S njime je u Hrvatsku stigla i njegova 16 godina mlađa supruga Yvette Prieto, a par je sa zapadne obale u Splitu otplovio do Skradina, a zatim i do Šibenika.

Jordan je šibensku luku uplovio u ponedjeljak i usidrio se na rivi gdje se ga je dočekala gomila ljudi. Košarkaš nije silazio s jahte na kojoj mu je poslužena večera, a na palubi mu je društvo pravila supruga s kojom je razmijenio i poljubac.

Košarkaš i atraktivna Kubanka u braku su od 2013. godine i zajedno imaju sedmogodišnje blizanke Ysabel i Victoriju. Michaelu je ovo drugi brak, a prvi put se oženio 1989. godine za tri godine stariju manekenku Juanitu Vanoy od koje se rastao 2006. i s kojom ima još troje djece.

Bivšu suprugu upoznao je nakon košarkaške utakmice 1985. godine preko zajedničkog prijatelja, a zaprosio ju na Silvestrovo 1987. Svoje prvo dijete, sina Jeffreya, dobili su 1988. godine, a vjenčali su se 10 mjeseci nakon njegova rođenja u Las Vegasu. Par je 1990. godine dobio sina Marcusa, a 1992. na svijet je stigla kćerkica kći Jasmine. Bivši supružnici su nakon 18 godina braka ostali u dobrim odnosima zbog djece, a Juanita je navodno nakon razvoda dobila oko 168 milijuna dolara.

Juanita je prije Michaela bila u vezi s bratom pjevača Enriquea Iglesiasa, Juliom Iglesiasom Jr.-om, a košarkaša je upoznala u noćnom klubu, dvije godine nakon njegova razvoda. Nakon pet godina veze vjenčali su se na Floridi, a na svoje spektakularno vjenčanje potrošili su oko 10 milijuna dolara, a par sa svojim kćerima zadnjih godina živi na raskošnu imanju u Floridi.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: Bojan Zibar) Momčilo Otašević i Jelena Perčin (Foto: Hana Šmerek) Momčilo Otašević i Jelena Otašević +1 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 2 Celebrity Rijetka fotka Momčila Otaševića sa sinom sve je raznježila, posebnu pažnju ukrao je jedan detalj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene