Ne mogu jedno bez drugog

Prije godinu dana prekinuli su veliku romansu, ali dali su si drugu šansu, snimljeni su skupa nakon dugo vremena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michael Clarke i Pip Edwards snimljeni su zajedno nakon što su prije godinu dana prekinuli vezu.

Bivši australski igrač kriketa Michael Clarke i modna poduzetnica Pip Edwards uhvaćeni su zajedno, i to nakon što su prije godinu dana prekinuli svoju veliku romansu kojom su do tada plijenili veliku pozornosti javnosti. 

Par je snimljen zajedno na luksuznoj jahti u Sydneyju, a društvo su im pravila djeca koju imaju iz veza s bivšim partnerima. Pritom su pokazali zavidne i utrenirane linije, a isticale su se i brojne tetovaže kojima je Michael ukrasio tijelo. 

Vijest da su se pomirili potvrdili su njihovi prijatelji za The Daily Telegraph i rekli da su ponovno jako sretni, a ponovno su se međusobno zapratili i na društvenim mrežama.

Pip je prije nekoliko mjeseci prekinula vezu s vlasnikom jednog restorana Cameronom Northwayem, u kojem je pronašla utjehu nakon prekida s Michaelom, no to je potrajalo tek nekoliko mjeseci.

Pip i Michael bili su zajedno od lipnja 2021. godine, a romansa je počela nedugo nakon što se on razveo od supruge Kyly Clarke. Prije toga ih je povezivalo prijateljstvo dugo deset godina, ali zbližili su se radeći na zajedničkim projektima. Neko su se vrijeme krili od javnosti jer su o svemu prvo htjeli obavijestiti svoju djecu, a čini se da jedno bez drugoga ipak ne mogu. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 Hana Huljić +0 Hana Huljić Celebrity Tonči Huljić se oglasio o ljubavnoj vezi svoje kćeri i Petra Graše, jednu je stvar jasno naglasio!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila fotografiju pokojnog oca, a njezini fanovi uočili su detalj koji ih je začudio: "Zašto si to krila od nas?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene