Uzavrele strasti!

Ne odvaja se od seksi djevojke, ali ni od čaše s pićem, no čini se da je ipak nekako uspio sve izbalansirati...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michael B. Jordan i Lori Harvey nedavno su potvrdili svoju vezu, ali ne zna se točno koliko su dugo zajedno.

Michael B. Jordan (33) odveo je svoju djevojku, manekenku Lori Harvey za 24. rođendan na luksuzni odmor na kojem su privukli puno pozornosti. 

Par od petka uživa na otoku St. Barts, omiljenom mjestu za odmor bogatih i poznatih. Michael i Lori nisu mogli obuzdati strasti pa su tako izmjenjivali nježnosti na dasci za veslanje i surfanje, a pritom se on nije odvajao od svoje čaše za martini. 

No glumac je uspješno balansirao ljubeći djevojku koja je bila u minijaturnom bikiniju i držeći svoje piće. Par se vozio i na skuteru za vodu, a kasnije je Michael ronio i prilikom skoka na glavu pokazao svoj dojmljivi, isklesani torzo dok je na sebi imao kupaće hlačice. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

Jordan je s manekenkom boravio na luksuznoj jahti na kojoj je ona okidala selfije i dočekao ju je prilikom izlaska iz vode s velikim ručnikom. Par je svoju vezu nedavno potvrdio na Instagramu, no nisu otkrili koliko su dugo zajedno. 

Inače, Michael B. Jordan je najpoznatiji po ulozi u filmu "Crna pantera" iz 2018., čiji nastavak obožavatelji željno iščekuju. Glumca je prošle godine magazin People proglasio najseksi muškarcem 2020. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene