Nije ju lako prepoznati

Mia Negovetić pokazala trbuh u mini topiću, ovim zadnjim izdanjem dala je do znanja da je daleko od djevojčice koju pamtimo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mia Negovetić plijenila je pozornost na svečanom događaju u Rijeci, na kojem se pojavila u topiću koji otkriva trbuh.

Pjevačica Mia Negovetić na sceni je od malih nogu, a pred očima se od djevojčice transformirala u prelijepu mladu ženu.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

U posljednje vrijeme sklona je i eksperimentiranju sa svojim imidžem, pa je tako nedavno napravila piercing na licu, a zatim je i drastično potamnila svoju prirodno svijetlu kosu.

Stoga je nije bilo baš lako prepoznati na svečanom otvorenju jednog bara u Rijeci, na kojem se pojavila i u seksi izdanju. Mia je za ovu prigodu obukla elegantno plavo odijelo koje je kombinirala s minijaturnom topićem u kojem je pokazala tetovažu ispod grudi. Društvo joj je pravila prijateljica, s kojom je pozirala fotografima, a izgledale su kao da se odlično provode.

I dok je mnogi još pamte kao preslatku djevojčicu koja je 2015. godine oduševila izvedbom hrvatske himne na mimohodu povodom obilježavanja obljetnice Oluje, Mia sada već ima 19 godina i izrasla je u pravu ljepoticu koja sve više plijeni pozornost i svojim izgledom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +4 Kim Basinger (Foto: AFP) Celebrity Bila je jedna od najtraženijih glumica i seks-simbol, a sada je otkrila tužan razlog zbog kojeg se godinama skriva od javnosti

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Franz Schillinger Snježana Mehun i Franz Schillinger - 3 +0 Snježana Mehun i Franz Schillinger - 2 Celebrity Mehun u izlasku sa suprugom pokazala noge u mini haljini koju je iskombinirala sa zanimljivim modnim detaljem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene