Divan par!

Pred oltar s našim reprezentativcem stala je u kratkoj vjenčanici o kojoj svi pričaju, što vi kažete na Mijin izbor?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mia Ćurković za vjenčanje s Andrejem Kramarićem odlučila se za kratku vjenčanicu koju su brojni obožavatelji pohvalili.

Naš nogometni reprezentativac Andrej Kramarić oženio se dugogodišnjom djevojkom Mijom Ćurković, s kojom trenutačno čeka i svoje prvo dijete, a fotografije s njihova vjenčanja obišle su društvene mreže.

Pogledaj i ovo Andrej Kramarić (Foto: Instagram) čestitamo! Andrej Kramarić i njegova Mia postali roditelji, nogometaš je bio na porodu, a poznato je i koje su ime odabrali djetetu

Par se vjenčao u srijedu popodne Zagrebu u Gradskoj vijećnici u nazočnosti najužih članova obitelji, a svi su odmah primijetili Mijinu vjenčanicu te su komentirali kako su Andrej i Mia predivan par, a nju su posebno obasuli komplimentima.

"Čestitke mladencima", "Čestitke, mlada lijepa i jednostavna", "Predivan buket", "Čestitam od srca. Neka vas ljubav spaja za sva vremena", "Divan par", stoji u komentarima.

Lijepa mladenka odabrala je neobičnu kratku vjenčanicu koja joj je odlično pristajala te je kosu ukrasila cvjetnim vijencem, dok je mladoženja nosio klasično muško odijelo s leptir-mašnom. Mijin trudnički trbuh na fotkama se još ne nazire, a poznato je da bi trebala roditi najesen.

Podsjetimo, Andrej i Mia u vezi su od 2017. godine, a nogometaš je svojedobno progovorio kako su se upoznali. Mia se prošle godine preselila k Andreju u Heidelberg nakon što je diplomirala na studiju veterine u Zagrebu, a već se tada počelo šuškati da bi uskoro mogli stati pred oltar.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene