škakljiva situacija!

Pogledajte kako je Damir Tomljanović reagirao kad mu je Melkior rekao da ga je žena izbacila iz kuće, ispao je prava ljudina!

Melkior Bašić gost je nove epizode Fakapa, u kojoj su ga ugostile Mia Kovačić i Ida Prester. Web-serijal "Fakap" bavi se fenomenima i trenucima gluposti i nespretnosti, a možete ga pratiti svaki četvrtak u 18 sati na portalu showbuzz.hr!

Kulinarski chef i član žirija showa "MasterChef" Melkior Bašić novi je gost zabavnog serijala "Fakap", a voditeljicama Miji Kovačić i Idi Prester otkrio je škakljive situacije u kojima se našao. 

Pogledaj i ovo Melkior Bašić gospodin fatalni Melkior iz MasterChefa u društvu naše lijepe voditeljice razvukao široki osmijeh, a pohvalio se i fotografijom sa sportskim legendama!

Melkior je, između ostalog, otkrio kako se jedno ljeto opustio nakon posla dok je bio u Baškoj na Krku, pa je odradio izazov na koji su ga navele cure koje su tamo radile.

Miji i Idi je ispričao i priču o nekad ludim izlascima s prijateljima pa nasmijao sve detaljima o svojem zmijskom plesu. 

O čemu se tu točno radi, ne propustite saznati u novoj epizodi Fakapa!

Web-serijal "Fakap" bavi se fenomenima i trenucima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

Gosti prve sezone oduševili su korisnike portala i društvenih mreža, a sam serijal je zbog svojeg drugačijeg, ležernijeg pristupa ostvario zapanjujuće rezultate. Pola milijuna pregleda članaka za cijelu sezonu, 210 tisuća videopregleda po epizodi na društvenim mrežama te čak 4,2 milijuna videopregleda cijele sezone na društvenim mrežama – brojke su koje dokazuju da je ''Fakap'' postao pravi hit te da publika s nestrpljenjem očekuje nove goste.

A koga će sve Ida i Mia ugostiti u drugoj sezoni, pratite u našim videima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene