više od kratke avanture?

Obnovila romansu s 27 godina mlađim gondolijerom: Odjurila u Veneciju i ne obazire se na zlobne komentare

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melanie Sykes prošlog je mjeseca viđena kako se strastveno ljubi i grli s Riccardom Simionatom, a čini se da to nije samo prolazna avantura kako su pisali strani mediji.

50-godišnja voditeljica Melanie Sykes odlučila je obnoviti svoju romansu s 27 godina mlađim gondolijerom Riccardom Simionatom

Pogledaj i ovo showbuzz Vruće hlačice učinile svoje Hrabri modni odabir otkrio njezin nedostatak!

Engleskinja koja je poznata po vezama s mlađim muškarcima vratila se prošle nedjelje u Veneciju i viđena je u Riccardovu društvu. Melanie i Simionato držali su se za ruke i odveo ju je na gondolu kojom je upravljao njegov kolega. 

Voditeljica i mladi Talijan nosili su maske te su bili dobro raspoloženi. Fotografije možete pogledati ovdje. 

Sykes je objavila i sliku iz Venecije na Instagramu. Inače, prošlog mjeseca pisalo se o Melanienoj petodnevnoj romansi s Riccardom. Uhvaćeni su kako se strastveno grle i ljube na ulici, a javnost je napala voditeljicu nakon fotografija koje su objavili strani mediji.

Istaknuli su kako je njezin čin skandalozan jer može Riccardu biti majka s obzirom na razliku u godinama. Sykes se nakon toga oglasila o svojoj situaciji. "Znala sam da me prate na mom odmoru, no uspjela sam to ignorirati, djelomično jer se takve stvari događaju, ali većinom jer sam osjećala toliko radosti da je bilo zaista teško mariti za to. Želim vam da i vi prepoznate, cijenite i zgrabite te sretne trenutke u ovom ludom svijetu", napisala je Melanie.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie Sykes (@msmelaniesykes)

Voditeljica je ranije podijelila nekoliko slika s Riccardom na Instagramu, ali i sa svojom prijateljicom. Inače, Melanie je prošle godine prekinula vezu s komičarem i glumcem Steveom Coogananom (55).

Prije njega bila je u vezi s 14 godina mlađim pjevačem Ollyjem Mursom. Također je ljubila profesionalnog golfaša Martina Kaymera (36). Melanie je najduže bila s glumcem Danielom Caltagironeom (48), s kojim je dobila sinove Romana i Valentina. Bili su u braku od 2001. do 2009.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kate Middleton (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kate Middleton bila je tiha patnja mnogih mladića, ali njezino srce jedan je slomio prije nego što je upoznala Williama, evo tko je on bio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene