Ima opasne planove

Meghan je intervju s Oprom iskoristila za jedan viši i ozbiljniji cilj, sve je to lukavo i pažljivo sama osmislila?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle navodno želi biti sljedeća predsjednica SAD-a i intervju desetljeća koji su ona i princ Harry snimili s Oprom Winfrey samo je odskočna daska i početak njezinih političkih planova.

Čini se kako je Meghan Markle intervju s Oprom Winfrey iskoristila samo kao odskočnu dasku za ozbiljnije planove koja ima, a to je aktiviranje političke karijere i dolazak u Bijelu kuću na poziciju predsjednice SAD-a. Glasine su to koje kruže Westminsterom posljednjih nekoliko dana, a prema pisanju britanskih medija sada se pokazuju kao točne informacije.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Jedan od laburista i suradnika bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira s vezama u Washingtonu izjavio je za Daily Mail da se 39-godišnja Meghan počela poveziti sa starijim demokratima s ciljem izgradnje kampanje i timova za prikupljanje sredstava za predsjedničku kampanju.

Njoj bliski izvori tu informaciju nisu htjeli potvrditi, ali Meghan nikada nije skrivala svoje političke stavove i uvjerenja. Tako je tijekom zadnjih izbora javno napala Donalda Trumpa pozivajući glasače da se ne obaziru na njegove govore mržnje, što je njezin glasnogovornik opisao kao poziv na pristojnost. Trump joj je na to uzvratio izjavom da nije njezin obožavatelj.

"Ozbiljne političke mreže bruje o Meghaninim razgovorima i pregovorima o njezinim političkim ambicijama i potencijalnim potporama", izjavio je anonimni izvor i dodao kako se planira kandidirati 2024. godina kada će sadašnji predsjednik SAD-a Joe Biden imati 82 godine i kada će odlučivati želi li se kandidirati i za svoj drugi mandat.

Tome u prilog ide i izjava njezine prijateljice od prošle godine kada je za Vanity Fair otkrila da jedan od razloga što se Meghan nije htjela odreći američkog državljanstva nakon udaje za princa Harryja, da joj ostane otvorena mogućnost za ulazak u politiku i u Washington.

Američki ustavni stručnjaci složili su se da bi se u tom slučaju Meghan morala odreći svoje titule vojvotkinje u slučaju kada bi obnašala neku od državnih funkcija, jer se to protivi američkoj zakletvi na vjernost.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene