Je li to moguće?

Procurile nikad ozbiljnije optužbe protiv Meghan Markle, sve se događalo prije nego što je odstupila s kraljevskih dužnosti?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle optužena je da je zlostavljala članove svoga osoblja i neprimjereno se ponašala prema njima dok je još bila dio kraljevske obitelji, a optužbe je iznio stariji i pouzdani zaposlenik palače.

Dok britanska javnost s nestrpljenjem iščekuje intervju Meghan Markle i princa Harryja s Oprom Winfrey, u javnost su procurile ozbiljne optužbe protiv vojvotkinje, i to one za nasilje, prije nego što je odstupila sa službenih dužnosti.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Times prenosi svjedočenje starijeg člana osoblja Kensingtonske palače, točnije tajnika komunikacija Jasona Knaufa, koji je radio za Meghan i Harryja. On tvrdi da je 2018. godine vidio kako je Meghan otjerala dva osobna asistenta iz svog kućanstva nakon što je bila nasilna prema njima i narušila samopouzdanje trećeg člana osoblja.

Uz to Knauf, koji se trenutačno nalazi na čelu dobrotvorne zaklade vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, tvrdi i da je radio sve kako bi zaštitio osoblje Buckinghamske palače. Oni su morali trpjeti navodno nepodnošljivu Meghan i zbog nje su često završavali u suzama, a Harry ga je molio da optužbe ne iznosi u javnost.

"Jako sam zabrinut jer je vojvotkinja tijekom posljednje dvije godine bila nasilna prema dvjema osobama iz domaćinstva. Čini se da ona uvijek namjerava imati nekoga na piku. Maltretirala je ljude i pokušala potkopati njihovo samopouzdanje. Imamo izvještaje ljudi koji su svjedočili njezinu neprihvatljivom ponašanju", tvrdi Knauf.

Njegov i Meghanin glasnogovornik žestoko je odbacio takve tvrdnje rekavši da su proračunate i da je to sve dio kampanje blaćenja koja se temelji na zavaravajućim i štetnim dezinformacijama. I njihovi su odvjetnici za Times izjavili da Buckinghamska palača koristi potpuno lažne informacije prije najavljenog intervjua s Oprom Winfrey.

Prema njihovim riječima Meghan je jako rastužio posljednji napad na nju, posebno kao nekoga tko je bio meta nasilja i koja je duboko predana pružanju podrške onima koji su pretrpjeli traume i doživjeli bol.

Palača je odbila komentirati bilo kakve navode, jedino Meghanini odvjetnici kažu da je otpustila samo jednu osobu zbog nedoličnog ponašanja.

"Nazovimo to onime što i jest - proračunata kampanja koja se temelji na obmanjujućim i štetnim dezinformacijama. Razočarani smo zbog klevetanja vojvotkinje od Sussexa u medijima. Nije slučajnost da su se nekoliko godina stare optužbe sada pojavile, neposredno prije iskrenog intervjua u kojima će Meghan i Harry otkriti detalje svog života tijekom posljednjih nekoliko godina", zaključio je njihov odvjetnik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene