Samo otmjeno

Meghan i Harry snimljeni u rijetkom noćnom izlasku, evo kako izgleda kada se oni konačno malo odluče opustiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry snimljeni su u noćnom izlasku, gdje su se zabavljali u društvu prijatelja.

Princ Harry i Meghan Markle stigli su u New York prvi put nakon što su prije više od godinu dana napustili kraljevsku obitelj, a njihov službeni izlet prati se pod povećalom svih svjetskih medija i javnosti.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Par je doputovao u New York kako bi odao počast žrtvama 11. rujna i posjetio One World Trade Center, no u večernjim su satima našli i vremena za izlazak s prijateljima. Snimljeni su u jednom otmjenom njujorškom baru, gdje su se zabavaljali u društvu Mishe Noonoo i Mikeyja Heissa.

Fotografije iz bara pogledajte OVDJE.

Svjedoci su za Daily Mail izjavili kako su Meghan i Harry stigli u koloni od desetak automobila i s dvadesetak tjelesnih čuvara, a u baru u kojem su se zadržali čak tri sata pijuckali su koktele i družili se s Mishoom, koja je navodno zaslužna za njihovo poznavanje.

Meghan i Harry su se u New Yorku sastali i s gradonačelnikom New Yorka Billom de Blasiom i guvernerkom Kathy Hochul. S obzirom na to da je ovo službeni posjet, svoju su djecu, dvogodišnjeg Archieja i tromjesečnu Lilibet, ostavili kod kuće u Kaliforniji. Cijelo su se vrijeme držali za ruke, a Harry je mahnuo obožavateljima koji su ga dozivali imenom, a sve je bilo puno osiguranja i policijskih službenika koji su ih pratili.

Planiraju se sastati i s demokratskim zastupnicima, ali nije otkriveno o čemu će točno razgovarati, a u subotu će biti na koncertu Global Citizen Live, koji će se prenositi diljem svijeta.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) +6 Elle MacPherson (Foto: Instagram) Celebrity Impozantan nadimak prati je još i danas, a ova bezvremenska ljepotica sada je otkrila tajnu svog nevjerojatnog izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene