''Zahvalni smo''

Princ Harry i Meghan Markle otkrili spol drugog djeteta i termin poroda: ''Što više možemo tražiti?''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry pridružio se Meghan u drugom dijelu intervjua kod Oprah Winfrey pa je par otkrio da će njihov sin Archie dobiti sestru.

Meghan Markle (39) i princ Harry (36) otkrili su i spol svog drugog djeteta u ekskluzivnom intervjuu kod Oprah Winfrey. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Naime, supružnici su ispričali da će njihov 22-mjesečni sinčić Archie dobiti sestru koja se treba roditi ovog ljeta. Harry se pridružio Meghan u drugom dijelu intervjua kod Oprah na CBS-u i progovorio o prinovi. 

"Curica je. Jednostavno sam zahvalan. Imati dijete bilo kojeg spola je nevjerojatno. No imati dječaka i djevojčicu, mislim što više možeš tražiti? Sada imamo svoju obitelj, imamo nas četvoro i naša dva psa", ispričao je. 

Oprah je upitala supružnike hoće li se zaustaviti na dvoje djece. Harry je odgovorio da da. "Dvoje i to je to", istaknula je Meghan. Kćer supružnika neće imati titulu princeze, a kako će se roditi u Americi, dobit će odmah američko državljanstvo. 

Inače, Meghan i Harry su vijest o trudnoći objavili na Valentinovo prošlog mjeseca.

Podijelili su crnobijelu fotografiju na kojoj Markle leži na travi i drži glavu u krilu nasmiješenog, bosonogog Harryja. Par je nasmiješen na slici i Meghan drži ruku na trudničkom trbuhu. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katy Perry (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene