čestitamo!

Sretne vijesti na Dan zaljubljenih: Meghan Markle i princ Harry objavili da čekaju drugo dijete!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry objavili su da čekaju drugo dijete! Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sretne vijesti su objavili na Valentinovo.

Meghan Markle i princ Harry objavili su da čekaju drugo dijete! Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sretne vijesti su objavili na Valentinovo.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

"Možemo potvrditi da će Archie dobiti brata ili sestru. Vojvoda i vojvotkinja od Susseca su presretni što u njihovu obitelj dolazi još jedno dijete", glasnogovornik para je rekao za časopis People.

Sretne vijesti dolaze nakon tragedije koje je par doživio prošle godine. Naime, Meghan je u srpnju prošle godine doživjela spontani pobačaj.

"Izgubiti dijete znači proživjeti nevjerojatnu bol", rekla je onda vojvotkinja te cijelu priču podijelila s javnosti. 

Pozlilo joj je u njihovom domu u Los Angelesu nakon čega je završila u bolnici, slomljenog srca, a neutješan je bio i princ Harry. Do nesretnog je događaja došlo kada je osjetila oštar grč u trbuhu dok je prematala sina Archieja.

"Nakon što sam mu promijenila pelenu osjetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod s njim u naručju pjevušeći mu uspavanku kako bismo oboje bili mirni, ali ta melodija je bila u potpunosti suprotna mom osjećaju da nešto nije u redu. Znala sam da dok sam u naručju držala prvorođeno dijete, da gubim drugo", otkrila je Meghan.

Nekoliko sati kasnije probudila se u bolnici, a uz nju je bio princ Harry.

"Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osjetila sam njegov dlan i poljubila mu ruke, mokre od suza. Zurila sam u hladne bijele zidove, a oči su mi bile pune suza, staklene. Razmišljala sam samo kako ćemo se oporaviti od ovoga", prisjetila se Meghan.

Dodala je kako se to dogodilo jednog jutra koje je za nju počelo uobičajeno. Probudila se, nahranila pse i pospremila Archiejevu odjeću i igračke prije nego se posvetila njemu samom kada se probudio.

Podsjetimo, Meghan i Harry su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti prošle godine te su se preselili u Los Angeles. Par je od onda punio naslovnice svjetskih tabloida svakim svojim korakom, a istaknuli su u jednom trenutku da im je u životu trenutačno najbitniji sin Archie, koji će u svibnju navršiti dvije godine.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina +0 Albina Celebrity Komentari na pjesmu s kojom idemo na Eurosong stižu sa svih krajeva svijeta: "Ne sjećam se kada je Hrvatska nešto ovakvo napravila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene