Sve samo ne suptilno

Ne skida se iz seksi kombinacija pa čak ni kad su ozbiljni sastanci u pitanju, a na svoj se račun i sama našalila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox snimljena je u seksepilnom izdanju na ulicama New Yorka, a paparazzi ju nisu prestajali pratiti u stopu.

Holivudska glumica Megan Fox poznata je po odvažnim i seksepilnim izdanjima koje bira za svečane i svakodnevne izlaske, ali mnogi se slažu da je onim posljednjim uspjela nadmašiti samu sebe.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 Ups! Prozirna majica otkrila je ono što je mudro pokušala sakriti, ali razotkrili su je blicevi fotoaparata!

35-godišnja Megan snimljena je u New Yorku u kombinaciji koje je mnoge zapravo podsjetila na komplet donjeg rublja, a takva je privlačila sve poglede na sebe. Nosila je čipkasti top koji joj je naglasio dekolte i minijaturnu suknju sa sa samostojećim čarapama, preko čega je nabacila crni kaput.

Naviknuta na paparazze nije se previše obazirala na njih, već se nesmetano otputila u svom smjeru, točnije na poslovni sastanak čime se pohvalila na profilu na Instagramu.

"Ljudi, danas sam imala poslovni sastanak. Zato sam obavezno obukla nešto suptilno i profesionalno", našalila se na svoj račun.

Inače, glumičin život je pod povećalom javnosti otkako je u svibnju prošle godine prvi put uhvaćena s novim dečkom, reperom Machineom Gunom Kellyjem. Svi se čude toj vezi, no oni iz dana u dan dokazuju da im zli jezici ne znače ništa u životu te uživaju koliko mogu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Megan iza sebe ima turbulentni brak s kolegom Brianom Austinom Greenom, s kojim prolazi brakorazvodnu parnicu. Glumac je potvrdio da se razvode u svibnju 2020. nakon što je Fox viđena u javnosti s Machineom. Par je bio u braku od 2010. godine i ima troje djece.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene