Uvijek zanimljiv par

Bujni dekolte jedva joj je ostao na mjestu, a svi su gledali i u njezina zaručnika zbog detalja koje je imao na licu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox i Machine Gun Kelly iznenade svojim odjevnim kombinacijama svaki put kada izađu iz kuće, a ništa drugačije nije bilo ni protekloga vikenda, kada su se pojavili na košarkaškoj utakmici u Clevelandu.

Glumica Megan Fox i njezin zaručnik, reper Machine Gun Kelly, proteklog su vikenda bili na jednoj košarkaškoj utakmici u Clevelandu, a zbog odjevnih kombinacija su se mnogi okrenuli za njima.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Machine Gun Kelly je ujedno i nastupio pred publikom, a na sebi je imao džemper sa svjetlucavim detaljima, hlače s jednakim uzorkom, a po sebi je imao nakita više nego većina djevojaka u dvorani. Njegova zaručnica mamila je poglede u minijaturnom topiću koji joj je jedva obuzdao grudi. Preko njega je imala raskopčani sako zanimljiva uzorka, a skupa sa zaručnikom se ponosno smješkala fotografima.

Glumica i reper već se mjesecima ne odvajaju jedno od drugoga, a nedavno su pale i zaruke.

Fox je ponosno pokazala smaragdni prsten koji je dobila od svojeg zaručnika, a veliki kamen nikome nije promaknuo. Sam glazbenik je na Instagramu objasnio kako je smaragdno-dijamantni prsten zapravo napravljen od dva prstena, koji predstavljaju njih dvoje.

Glumica je na društvenim mrežama objavila video prosidbe, a otkrila je i bizaran detalj, točnije da su nakon toga pili krv jedno drugoga.

"U srpnju 2020. sjedili smo ispod ovog drveta, tražili smo magiju. Nismo bili svjesni boli s kojom ćemo se zajedno suočiti u tako kratkom, frenetičnom vremenskom razdoblju. Nesvjesni posla i odricanja koje bi naš odnos zahtijevao, ali opijeni ljubavlju. Godinu i pol dana kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smijali se više nego što sam ikad mogla zamisliti, zamolio me da se udam za njega. I baš kao u svakom životu prije ovoga, i kao u svakom životu koji će slijediti, rekla sam mu 'da'. I onda smo popili krv jedno drugoga", otkrila je Megan.

Par koji bi tek rijetki spojili čini se da je zaljubljeniji no ikada, a ne obaziru se na napise o tome da njihova ljubav neće biti dugoga vijeka.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Celebrity Isplivale Hanine fotografije nastale tek što se spremila za vjenčanje, ovo su prizori zbog kojih je očarala domaću javnost!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše na vjenčanju je pokušala proći neopaženo, no nije uspjela pobjeći fotografima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene