ima tu i toples fotki!

One su zgodne, poznate, a sad su i polugole skupa pozirale, zbog vrućih scena neki su izjavili da im nije dobro

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox i Kourtney Kardashian začinile su tjedan na društvenim mrežama kada su polugole pozirale za novu liniju brenda Skims.

Megan Fox i njezin dečko Machine Gun Kelly, te Kourtney Kardashian i njezin dečko Travis Braker prošloga su tjedna šokirali javnost objavama na društvenim mrežama, a te dvije dame sada su pozirale za novu liniju donjeg rublja s potpisom Kim Kardashian.

Pogledaj i ovo Machine Gun Kelly - 1 što je ovo?! Dečko Megan Fox šokirao je novom tetovažom kojom je prekrio gornji dio tijela, nikome nije jasno zašto se odlučio na ovaj bizaran potez

42-godišnja reality zvijezda i 35-godišnja glumica pozirale su u toplesu za potrebe fotkanja, a malo toga su prepustile mašti u vrućim pozama. Fotkale su se u crnom i bijelom rublju te su između njihovih usana bile samo jabuke i trešnje, a komentari su eksplodirali nakon što su fotke objavljene na Instagramu.

"Isuse, nije mi dobro", "Sjećate se kada su Kourtney nazivali najdosadnijom sestrom?", "Prevruće", "Kraljice", "Ne mogu se nositi s ovim fotkama", samo su neki od komentara koje su dobile na svoje snimanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Prije nego što su umalo poljubile jedna drugu, Kourtney i Megan su na društvenim mrežama objavile fotku iz muškog WC-a na kojoj se strastveno ljube sa svojim dečkima. "Ne obazirite se na nas", napisala je Kourtney uz objavljenu fotografiju na svojem profilu na Instagramu, te dodala i onu na kojoj ona i Megan same poziraju.

Upravo su Megan Fox i Machine Gun Kelly te Kourtney Kardashian i Travis Barker parovi o kojima u posljednje vrijeme bruji čitav svijet. Naizgled nespojivi, ova dva para iz dana u dan dokazuju da ljubav nema granica te da su zaljubljeniji no ikada.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli (FOTO: PR) +0 Andrea Bocelli (FOTO: PR) Zanimljivosti Od 12. godine je potpuno slijep, svijet osvaja svojim talentom, a on i njegova 26 godina mlađa supuga ispisali su jednu od najljepših ljubavnih priča

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel Kovačić - 6 Celebrity Lijepa supruga Matea Kovačića objavila fotku s roditeljima koje rijetko pokazuje, pogledajte od koga je naslijedila izgled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene