povezani na više nivoa

Omiljeni par s malih ekrana ima zanimljivu priču u stvarnom životu, a sve su otkrili nakon detaljnog istraživanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matthew Perry i Courteney Cox u seriji "Prijatelji" tumače par, a u stvarnom su životu daleki rođaci, otkrili su sa stranice MyHeritage.

Zvijezde serije "Prijatelji", Matthew Perry i Courteney Cox, koji su utjelovili Chandlera Binga i Monicu Geller, u stvarnom su životu daljnji rođaci. Uoči premijere posebne epizode serije koju su obožavatelji čekali više od desetljeća, američki mediji su izvijestili da je omiljeni TV par u stvarnom životu povezan na većoj razini od samog prijateljstva.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji - 2 jedni od najbolje plaćenih tv glumaca Kako su "Prijatelji" nastavili karijere nakon serije koja im je promijenila život? Evo tko je od njih danas najbogatiji, a tko je nešto manje uspješan!

CNN javlja kako su do tog podatka došli istražitelji genealoške stranice MyHeritage. Saznali su da su Cox i Perry rođaci u 11. koljenu. Courteneyjina majka i Perryjev otac povezani su obiteljski, a glumci su daleki rođaci Williama i Ellen Haskell koji su živjeli u Engleskoj u 17. stoljeću.

"Pomno smo istraživali i detaljno smo provjerili svaki podatak. Možemo sa sigurnošću reći da su zaista rođaci", stoji u priopćenju sa spomenute stranice. Oboje su i daleki rođaci Lady Gage, no to nisu još detaljno objasnili.

"Prijatelji: Okupljanje", u kojemu je nastupilo svih šestero originalnih glumaca, prvotno se trebalo snimiti prije više od godinu dana, no odgađano je zbog pandemije koronavirusa, a nedavno je konačno potvrđen datum emitiranja dugoiščekivane specijalne epizode.

Uslijedio je i trailer s isječcima iz jednokratnog specijala u kojem smo nakon 17 godina ponovno mogli vidjeti prijatelje na okupu u dobro poznatom okruženju.

Okupljanje "Prijatelja" emitirano je 27. svibnja na streaming servis HBO Max, a u specijalnoj epizodi pojavili su se brojni slavni gosti, uključujući Justina Biebera, Lady Gagu i Davida Beckhama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene