ponosni tata

Mateo Kovačić pohvalio se preslatkom fotkom sinčića Ivana, a njegovi suigrači su osvojili javnost komentarima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mateo Kovačić je objavio fotografiju na kojoj se vide noge, trbuščić i ruke njegova sinčića Ivana, a neki smatraju da će ići njegovim stopama i biti nogometaš.

Mateo Kovačić podijelio je preslatku fotografiju svog sina Ivana i oduševio pratitelje. 

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Nogometaš nije ništa napisao uz crnobijelu sliku na kojoj se vide noge, trbuščić i ruke njegova sinčića kojeg je dobio sredinom listopada sa suprugom Izabel. Označio je i brend odjeće svoje drage. 

Objava je ubrzo prikupila više od 88.000 lajkova i mnoštvo komentara među kojima su bili i oni njegovih suigrača iz Chelseaja. Golman Kepa Arrizabalaga i vezni igrač Frello Filho Jorge Jorginho ostavili su samo emotikone, a Marcos Alonso je istaknuo da Ivan ima "prave noge" vjerojatno sugerirajući da će naslijediti Matea u nogometnoj karijeri. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mateokovacic8

Njihovi komentari su oduševili ostale Kovačićeve pratitelje koje je raznježila ovakva nogometaševa objava. "Budući igrač Chelseaja?", "Predivno", komentirali su pratitelji kojih ima 4.1 milijuna na Instagramu. 

Podsjetimo, Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 4 Kristina Penava - 3 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina uz haljinu dubokog dekoltea odabrala neobičnu obuću, a mnogi su se usredotočili na nešto drugo

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene