Vidite li i vi sličnost?

Mateo Kovačić objavio fotku s lijepom Izabel, svi su brzo primijetili sličnost s likovima iz hit-serije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mateo Kovačić objavio je na profilu na Instagramu romantičnu fotografiju sa suprugom Izabel pa dobio desetke tisuća lajkova.

Naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Izabel, a koju mu je u samo sat vremena lajkalo više od 40 tisuća ljudi.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Bračni par na fotografiji pozira dobrog raspoloženja, a zahvaljujući kapi koju Mateo nosi usporedili su ih s likovima iz popularne serije "Peaky Blinders".

"Napravili smo nezaboravne uspomene!", napisao je Mateo uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

"Peakyyyy", "Kova ima tako predivnu ženu", "Najbolji na svijetu", "Maestro", "Najbolja objava", "Moj nadraži par, volim vas oboje", "Thomas Shelby?", "Vidim ljubav u Kovinim očima", "Izgledate kao Tommy i Grace", "Kovačić Shelby", zaključili su njegovi pratitelji u komentarima.

Izabel i Mateo u sretnom su braku od 2017. godine. Vjenčali su se u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant, a u listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Nekad i sad S malih ekrana ju pamtimo kao pravu zlicu, a nisu ju mimoišle ni preljubničke afere čiji su sočni detalji tek kasnije otkriveni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene