zahvalni na molitvama

Mate Bulić zbog koronavirusa završio u bolnici, oglasio se njegov tim: "Prima kisik. Bolest ne bira"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mate Bulić je od ponedjeljka u bolnici i srećom nije na respiratoru nego trenutno prima kisik.

Mate Bulić (63) završio je u bolnici nakon što se zarazio koronavirusom, a njegov tim je izvijestio o njegovom zdravstvenom stanju na Instagramu. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 8 kralj dijaspore Mate Bulić o čežnji za domom nakon više od 40 godina života u Njemačkoj: ''Ja sam ponosan što sam se rodio u Blatnici''

"Dragi prijatelji, hvala vam na svim porukama koje smo primili ovih dana. Istina je, Mate je zaražen koronavirusom i od ponedjeljka je u bolnici. Trenutno prima kisik, ali hvala dragom Bogu nije na respiratoru. Htjeli bismo skrenuti pažnju da bolest ne bira, i da se što više pazite i pridržavate mjera kako biste zaštitili sebe i sve oko vas. Prioritet nam je Matin oporavak i na to smo svi usredotočeni. On trenutno nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke. Još jednom, hvala svima koji su javili kako mole za Matu. U molitvama za brzim ozdravljenjem su nam svi koji se bore s ovom opakom bolešću", objavili su na pjevačevom službenom profilu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mate Bulić (official) (@mate.bulic.sluzbeno)

Mnogi obožavatelji su poželjeli Mati, koji nosi nadimak kralj dijaspore, brz oporavak. "Mate, legendo, drži se, brz oporavk ti želim", "Mate, vrati nam se što prije i skupi opet prijatelje da što prije zapjevamo", "Mate, prijatelju. U šoku sam. Upravo mi je javljeno. Želim ti brz oporavak. I da se brzo vidimo", poručili su Buliću. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene