Nije štedio

Marko Grubnić pripremio raskošnu proslavu svom najboljem prijatelju: "Ti si svjetlost mog života i kralj moga srca"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić pripremio je rođendansku proslavu svom ljubimcu Casperu i na Instagramu se pohvalio s nekoliko fotografija.

Naš popularni modni stilist Marko Grubnić poznat je kao veliki ljubitelj dobrih proslava, a jednu zaista raskošnu pripremio je za svog ljubimca iliti kako ga on naziva najboljeg prijatelja, pomeranca Caspera.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 11 Jedan, jedini i neponovljivi! Evo kako se Marko Grubnić mijenjao kroz godine, a ovo su neka od njegovih izdanja koja se nikad neće zaboraviti!

Marko je dio slavljeničke atmosfere podijelio i s pratiteljima na Instagramu, gdje je Casperu napisao i emotivnu rođendansku čestitku. 

"Sretan rođendan, ljubavi moja. Ti si svjetlost mog života, ti si pas mojih snova, kralj moga srca i bit ćeš zauvijek moj najbolji prijatelj. Ti si moj život, moja radost i sreća. Nitko me nije toliko bezuvjetno volio toliko kao ti. Pažljivo pratiš svaki moj korak i čini mi se da te Bog poslao da me čuvaš. Kako si ti najčišća duša u mom životu, iskreno vjerujem da si moj anđeo čuvar. Hvala ti na bezuvjetnoj ljubavi i za najboljih šest godina mog života. Volim te do vječnosti", napisao je Marko uz fotografije na kojima Casper pozira kao pravi mali slavljenik s psećim tortama, balonima i rođendanskom krunom na glavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Čestitkama su se pridružili i Markovi pratitelji.

"Ajme, ljubav mala, sretan mu ročkas", "Kako slatko" "Sretan rođendan! Da meni netko ovako priredi proslavu", "Sretan rođendan Casper", "Neizmjerna ljubav", "Imamo rođendan na isti dan, neka mu je sretan", "Sretan rođendan najslađem pesonji", "Najnajsretniji rođendan ljubavi maloj", "Sretan rođendan, mediću medeni", samo je dio njih.

Inače, Marko uz Caspera ima i pomeranca Castra, koji im se pridružio prije dvije godine. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš Dino Goleš o prioritetnim skupinama za cijepljenje protiv koronavirusa Dino Goleš Dino Goleš na Markovu trgu +0 Dino Goleš - 2 Celebrity Mladi voditelj Nove TV postao je tata! S radijskom voditeljicom dobio je sina, a otkrili su i njegovo ime

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans (Foto: Profimedia) Luke Evans (Foto: Profimedia) Luke Evans (Foto: Profimedia) +0 Luke Evans (Foto: Profimedia) Celebrity Mjesec dana nakon prekida duge veze zabavlja se na plaži s misterioznim frajerom, isklesanim tijelima plijenili su poglede

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene