kombinacija za izlazak

Grubnić izazvao pomutnju u košulji s dubokim izrezom, ponosno je pokazao svoje utrenirane mišiće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić i Momčilo Gurović uživaju u kratkom odmoru u Beču, a naš stilist o svemu se pohvalio i na Instagramu.

Naš modni stilist Marko Grubnić pohvalio se da je s Momčilom Gurovićem pobjegao na kratki odmor u Beč, a sada je otkrio i svoj stajling za noćni izlazak. "Izlazak u Beču", kratko je napisao u opisu fotografija na kojima pozira u košulji s dubokim izrezom.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

Grubnić je košulju koja ističe njegove utrenirane mišiće iskombinirao s uskim trapericama i sakoom, a nikome nije promakla ni torbica koju je imao.

"Prekrasno", "Ajme top", "Prezgodan", "Očaravajuće", "Ma bravo, predivan", samo su neki od komentara koje je dobio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Samo dan ranije pratitelje je oduševio preslatkom fotografijom. "Samo četiri sanjara žive život", napisao je Grubnić u opisu referirajući se na njega, Momčila i njihove psiće s kojima su pozirali. "Ma daj super ste", "Slatka obitelj", "Preslatki", "Stajling svaki put top", "Baš ste kul, a ove malene slatke bebice ljepotani još slađi", samo su neki od komentara koje je dobio na fotografije.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos - 8 In Magazin: Vlatka Pokos - 7 In Magazin: Vlatka Pokos - 5 +13 In Magazin: Vlatka Pokos - 3 Celebrity Vlatka Pokos otkrila tužan razlog svojeg povratka u Hrvatsku: "Moram to podijeliti s vama zbog jednog izdanog povjerenja"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) +3 Amanda Bynes (Foto: Instagram) Nekad i sad Nekad je bila prava slatkica, no upala je u tipične probleme tinejdžerskih zvijezda i danas je neprepoznatljiva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene