"Adio, kapetane"

Vijest o smrti Milana Bandića je sve šokirala, od njega se opraštaju zvijezde: "Hvala ti što si bio čovjek"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od Milana Bandića su se oprostili Marko Grubnić, Nina Badrić, Neda Ukraden i Ana Rucner.

Vijest o smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u 66. godini je sve šokirala i od njega su se oprostili suradnici i prijatelji, a to je učinio i Marko Grubnić

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 2 pokazala pravi morski raj! Kuhinja Nine Badrić na Hvaru oduzima dah, upečatljivi tonovi posebno se slažu s pomno odabranim ukrasima!

"Naš Milan Bandić je živio za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, živio je za posao koji je obavljao s ljubavlju i nevjerojatnom energijom. Počivajte u miru Božjem, dragi gradonačelniče. Adio, Kapetane", napisao je modni stilist. 

Grubnić je u prosincu kontaktirao gradonačelnika nakon napisa o jezivoj situaciji sa psima u azilu Dumovec o kojoj su progovorili bivši i sadašnji volonteri. Dobio je i Bandićev odgovor koji je objavio. 

"Poštovani Marko, svakako se slažem s Vama i uistinu su me neugodno iznenadile objavljene informacije o stanju u azilu Dumovec. Zahvaljujem na javljanju, brizi i empatiji koju iskazujete prema životinjama. Osobno ću otići u Dumovec i ispitati utemeljenost objavljenih informacija", napisao je gradonačelnik. 

Grubnić se i sastao s Bandićem kako bi razgovarali o Dumovcu, a svemu je prisustvovao i gradonačelnikov pas Rudi koji mu je često bio u pratnji i ranijih godina je imao naviku trčati s njim. 

Od Milana se oprostila i pjevačica Neda Ukraden. "Dragi Milane, Beskrajno ti HVALA za veliku podršku i razumijevanje koje si nam pružao. Hvala ti što si bio čovjek koji nije pitao 'ko je 'ko i odakle dolazi. Čast mi je bila što sam te poznavala! Počivaj u miru!", napisala je Neda uz njihovu zajedničku fotografiju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Nina Badrić također je posvetila objavu zagrebačkom gradonačelniku. "Pamtit ću Vas po posebnoj empatiji prema nama umjetnicima. Za Vas me nije vezao niti jedan interes niti posao, a ipak ste došli na moj koncert 7.3. u Arenu, čestitali mi i donijeli buket ruža. Iskreno saučešće obitelji. Počivali u miru", napisala je pjevačica na Instagram storyju. 

I Ana Rucner se oprostila od Bandića. "Iskrena sućut obitelji, svim suradnicim i prijateljima našeg gradonačelnika. Počivaj u miru Božjem", napisala je. 

"Što je nebo tamnije, to su zvijezde sjajnije. Sijaj zvijezdo i čuvaj nas", napisala je bivša manekenka Anica Kovač uz fotografiju s Bandićem. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anica Kovač (@anica.kovac)

Glazbenica Vjekoslava Bach je isto posvetila objavu zagrebačkom gradonačelniku. "Voljela sam kako ste nas učili. Bili ste mi kao stariji brat, uljepšali mnoge dane. Hvala za vjenčani dar, kojim se uveličali moj dan, hvala i za zadnji projekt mojih jumbo plakata uz rečenicu: 'Šefice, pa ti to zaslužuješ'. Hvala dobri Milane na svakoj kavici na koju ste me zvali. Ova nedjelja za mene je pretužna. Imali ste mali krug nas odanih koji ćemo vas čuvati od zaborava. Naš dragi šefe, naš kapetane", napisala je. 

Voljela sam Vašu energiju, stav, voljela sam kako ste nas učili 🖤😢 Bili ste mi kao stariji brat, uljepsali mnoge...

Objavljuje Vjekoslava BachNedjelja, 28. veljače 2021.

"Bio si jedan od najvećih gradonačelnika koje je Hrvatska imala. Nisam se hvalila slikama s tobom, nisam sjedila svaki dan ispred ureda dok si bio živ i popularan, evo sada ću ti zahvaliti jer kada mi je stvarno nešto bilo važno, pomogao si kao čovjek kojeg sam upoznala još dok si bio tajnik u SDP-u, a moj pokojni otac u HDZ-u. Putuj u miru, šefe", istaknula je poduzetnica Snježana Mehun koju je također shrvala Bandićeva smrt. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene