Što kažete na promjenu?

Grubnić se pohvalio novim imidžem, ima novu frizuru s kakvom ga baš i nismo navikli vidjeti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić na Instagramu se nakon dugo vremena pohvalio promjenom imidža.

Modni stilist Marko Grubnić odlučio je da je vrijeme za promjene, i to za promjene imidža, pa je svojim pratiteljima na Instagramu pokazao novu frizuru.

"Svježe ošišana frizura", napisao je Marko uz fotografiju na kojoj se pohvalio novim izgledom i kratkim šiškama s kakvima ga dosad nismo navikli vidjeti, a dodao si je i sliku zlatne krune. Marko je nedugo prije toga objavio i fotografiju sa starom frizurom, uz koju je dodao opis "osvetnik s namjerom".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Marko je nedavno objavio i nostalgičnu fotografiju kojom se prisjetio jednog od najluđih provoda u životu, djevojačke večeri drage mu prijateljice Maje Šuput, koju su proslavili u Beogradu prije dvije godine.

"Pa gdje si ovo iskopao?? Ja se ovog ne sjećam, al' znam da je bio najbolji vikend", napisala mu je tada Maja ispod objave.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +0 Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Celebrity Ima 66 godina, a izgleda kao djevojčica: Osmijeh joj je glavni adut, ali za ovakvu figuru treba jako puno odricanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene