fanovi ga brane

Zbog fotografije pored koje je napisao da je zahvalan Grubnića napala pratiteljica, a on joj nije ostao dužan, ima oštar odgovor

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić na Instagramu je objavio fotografiju iz luksuzne vile, a jedna pratiteljica iz Siska odmah ga je napala.

Stilist Marko Grubnić na Instagramu je podijelio fotografiju na kojoj pozira u luksuznoj vili. "Zahvalan za ovo blagoslovljeno jutro", napisao je Grubnić, a u komentarima ispod fotografija jedna mu je pratiteljica uputila kritiku, na koju je Marko odmah spremno odgovorio.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 11 Jedan, jedini i neponovljivi! Evo kako se Marko Grubnić mijenjao kroz godine, a ovo su neka od njegovih izdanja koja se nikad neće zaboraviti!

"Bog Marko! Nemam ništa protiv, ali gdje ste Vi svi sada kad treba pomoć Petrinji, Glini i Sisku! Dajte se malo aktivirajte! Usput, pozovi svoje prijetelje! Majušku ...lijep pozdrav iz Siska", napisala mu je pratiteljica, a on joj je odmah odgovorio.

"Da Vam vise NIKADA, ali baš NIKADA nije palo na pamet da dovodite moju angažiranost po pitanju pomoći drugim ljudima u potresom pogođenim područjima u pitanje. Niti Vama niti ikome drugome, da slučajno tako nešto više nikada nije palo na pamet... ne prelazite tu granicu ja Vas lijepo molim. Pomažemo koliko god možemo i znamo, i zato NIKADA više ne prozivajte druge ljude, nego pomozite i Vi koliko možete i kako možete... ovo što ste napisali je vrlo ružno, i ne znam od kud Vam pravo jer VI uopće ne znate koliko ko od nas pomaže, osjeća, strepi, strahuje, plače, uplaćuje, objavljuje, donira, moli... još jednom - NIKADA više nemojte NIKOME ovako nešto napisati, NIKADA...", poručio joj je Grubnić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Instagram je jedno a stvaran život drugo.. Pa bar vi Marko pomažete i aktivni ste u pomaganju drugima što se vidi svaki dan iz vaših storya. Ljudi su nažalost pored zdravih očiju jako često slijepi. Samo uživajte! Lijep pozdrav iz Londona", stala je u obranu jedna Grubnićeva obožavateljica. Inače, naš poznati stilist svakodnevno dijeli poruke i poziva ljude da pomognu područjima pogođenim potresom, a redovito pomaže i on.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirna Berend (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Celebrity Bivša voditeljica po drugi put ostala bez doma: "Grade moj voljeni, sve smo ostavili iza sebe slomljeno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene