obitelj je dobro

Mario Valentić zahvalio svima: "Te pomoći će sigurno trebati još puno u narednim mjesecima tako da veliko hvala"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mario Valentić zahvalio je svima na pomoći te je zaželio svima svako dobro u novoj godini.

Obiteljska kuća glumca i profesora kineziologije Marija Valentića koja se nalazi u Petrinji jedna je od brojnih koje su oštećene u strašnom potresu. Odmah nakon potresa Mario je otišao u rodno mjesto kako bi pomogao svojim najmilijima, a u pomoć su im priskočili i mnogi dobri ljudi. Njegovim roditeljima su posudili kamp kućicu, na čemu im se Valentić zahvalio na društvenim mrežama, a Novu godinu svima je čestitao velikom zahvalom.

Pogledaj i ovo Mario Valentić sretna obitelj Mario Valentić snimljen u veselim trenucima s partnericom i malenim sinom, koje inače drži podalje od javnosti!

"Bok svima. Iskoristio bih priliku da najiskrenije zahvalim svima onima koji su konkretno pomogli i mojoj obitelji i svim Petrinjcima te ljudima s područja Sisačko-moslavačke županije i svima onima koji su iskazali dobru volju i želju za pomoći. Te pomoći će sigurno trebati još puno u narednim mjesecima tako da veliko hvala na tome ljudi. Želim vam svako dobro svaki dan u novoj godini", rekao je Valentić u videu koji je objavio na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic)

Mario je nakon potresa objavio video i fotografije iz oštećene kuće, kao i njezine sanacije njezina krovišta. Objavio je da je njegova obitelj dobro i da radovi dobro napreduju.

"Hvala svima, ljudi!! Izazovno je, al' dobro je, djelujemo", napisao je bio na Facebooku i zahvalio svima na dobroj volji za pružanje pomoći.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene