Novi život

Osnivač omiljenih Mejaša otkriva zašto je napustio bend: ''Supruga i ja zajedno živimo za Isusa Krista''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bend Mejaši osnovao je Marin Šestak s rođakom, a nakon samo trećeg singla, svima poznate ''Zorice'', svi su znali na njih.

Marin Šestak nekad je bio član benda Mejaši, koji se proslavio prije šest godina hitom ''Zorica''.

Pogledaj i ovo Mejaši - 3 ''dobro smo to proslavili!'' Pjevač Mejaša prvi put postao otac, članovi benda dijele mu savjete: ''Sad ćeš ti vidjeti kad mala postane tvoj centar svijeta!''

On je bio i jedan od osnivača, spomenuti hit u to vrijeme nije silazio s playlista, svadbi i zabava, a sluša se i danas. No bez obzira na sve navedeno, Marinu nešto nije dalo mira, a kad je stajao pred tisućama ljudi na koncertima, osjećao se kao da mu nešto govori da to nije ono što želi, piše Večernji list.

''Ima nešto više u životu od zarađivanja novca i odlazaka na fešte, pa sam zato i vjerojatno završio u socijalnim projektima koji se danas nalaze na putu kojim idem. Posvetio sam svoj život Bogu – Isusu Kristu. Žudio sam za pravim, realnim odnosom s Bogom kakav sam vidio kod prijatelja Eduarda Rangela iz Brazila, koji je ostavio sve da bi slijedio Božji poziv da dođe u Hrvatsku kao misionar'', ispričao je Marin za Večernji list.

Marin se priključio udruzi za promicanje kvalitete života ''Hoću život'', jedan je od njihovih projekata i ''kuća mogućnosti'', a angažmanom na takvim projektima ponudila mu se i mogućnost rada s braniteljima.

''Supruga i ja zajedno živimo za Isusa Krista. U svojem braku vidimo da jedino kada se oboje približavamo Isusu Kristu najviše se i najiskrenije približavamo i jedno drugome. Od njega, izvora svega dobrog, dobivamo ljubav, strpljenje, snagu, oprost, koje sami nemamo dovoljno jedno za drugo. I to je realnost našeg braka'', objasnio je za večernji list.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) +2 Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Celebrity Supruga starijeg od sebe 25 godina brižno je pridržavala na putu prema zabavi kanadskog milijardera

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić intervju (Video: Informer, Nova TV) Martina Tomčić intervju (Video: Informer, Nova TV) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) +5 Reakcija Martine Tomčić na nastup Denisa Barte (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Martina Tomčić otkrila detalj koji o njoj nismo znali: ''Dvije godine sam živjela s časnim sestrama''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene